![]() |
Odtrutke? Chyba szczepionke, my mamy medicine ;) :grass:
|
czy hasło 'aśnaebiemy' w poznych godzinach czwartkowych bedzie aktualne? :D
bede gonic 400 km po arbeicie, wzbudzcie proszę tumany :grass: kurzu, zeby latwo bylo trafic na jedyny wlasciwy trawniczek.. |
Tumanów to nie zabraknie... w sensie dzieci wiatru i kurzu :at:
Ja myślę, że hasło to DTN!!! |
Zatrzymałem się dzis na światłach w Oleśnicy(miałem przelecieć na blado-czerwonym :) ),zerkam w prawo,widze gościa leżacego na trawniku,myśle:znam gościa .Gościu wstaje podchodzi do motura oglada parcha i pyta:Przepraszam,jeździsz może na Kłodzką ?
Wtedy zajarzyłem : Zwiechu co jeździł trójką z silnikiem z siódemki,teraz ujeżdża ją Jego brat. Okazało się,że jadą z kolegą rowerami nad morze,robią naqwrotke i lecą do Kostrzyna na Wooda :D Ruszyli wczoraj z Żywca Demolka,Masz jakwbankuszwajcarskim Afrykański Pomór Świń :lol8: |
Dzisiaj w poplochu, z powodu notorycznego braku czasu, dokonałem wyprodukowania likarstewka. Czerwonego w ty roku nie będzie. Będzie a właściwie juz jest CZARNA porterowka. Na razie , jak na mój gust, jest petarda. Ale ze względu na nocną jazdę nie mogłem dokonać szerszej analizy spektrum smakowego. Mój aerometr, ten w paszczy, wyraźnie wskazuje że moc czerwonego jest przekroczona. Chyba trzeba będzie przemyśleć rozcienczenie, bo może dojść do zanikow pamieci. Na razie jest równo 20 litrów i Brunetkowa truskawkowka. Podołacie wyzwaniu? :-) Nie wiem tylko czy wm tym roku zrobimy offa? Czas pokaże.
|
Cytat:
Nie wiem jak tu do Was i czym jechać |
No weż żesz nie pitol z tym brakiem offa,a tradycja ?
|
No to zostały dwa dzionki do wyjazdu na imprezkę:)
|
Ramoneza i tak dla ciebie będzie zawsze MALO OFFU :D:D:D
damy rady ;);) ekipa jest odpowiednia :Thumbs_Up::Thumbs_Up: |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:16. |