![]() |
zaczekaj będziemy się zgadywać bo jeszcze Norbi i cała reszta będzie jechać i może jakoś uda nam się zgrać:P
|
Czekam w takim razie na info ;)
|
Cytat:
|
52.389201, 15.467545
|
Dzięki
|
Cytat:
|
Gubin startuje ok.14 mamy przygotowaną traskę,jedziemy offowo ale planowo.
Jedziemy motorami i drezyną,jak ktoś ma życzenie to możemy zabrać coś ponad gabaryt typu,wersalka ,akwarium,lampka nocna,skrzynka piwa,lód w kostkach . A tak na serio,mam dwa kociołki na ognicho,Sulik ma pół dzika ,badany przez weta podobno był... ,chętni na gorący gulasz będą? |
Czy może ktoś coniebądź więcej opisać jakich warunków oczekiwać? Brać namiot i śpiwór czy jak? Alkoholu raczej nie?
Koniec końców przyjadę chyba najmniej spodziewanym na spotkaniu motocyklowym pojazdem, ale cóż. Nadrobie w 2016! Startuję od siebie już w czwartek. Póki co nie wiem czym. W piątek po koło 17 od okolic Szczecina już na spotkanie. |
u mnie wszystko się.plącze... ciężko będzie przyjechać... walczymy.. :) liczę że się.uda bo bardzo bym chciał.. :)
|
nicek namiotu brać nie musisz bo miejscówka jest pod dachem, ale pewnie będzie pizgać więc jakaś osłona przed wiatrem by się zdała :) Alkoholu nie bierz bo w tym roku się bawimy na trzeźwo :haha2:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:04. |