![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Napisałem to powyżej bo otrzymuje skargami pod Twoim adresem za sianie fermentu i prowakacje. Nie wszyscy mają wyjebane na to co piszesz jak ja. Szkoda mi życia na przepychanki z Tobą czy innymi, preferuje ten czas poświęcić na dłubanie przy moich zabytkach. Zdrowia. |
Masz rację, nie skrytykowałeś. Jednak jeśli już dostałeś od jakiegoś nadgorliwego wielbiciela moich wypowiedzi jakieś skargi pod moim adresem (że niby podżegam do kanibalizmu czy uprawiam pedofilię), to warto by było najpierw zweryfikować fakty i oddzielić plotki od prawdy.. Ale może ja się nie znam, nie jestem w końcu Adminem ani Moderatorem...
Spokojna Twoja rozczochrana, nie będę podjudzał do rewolucji... Sama wybuchnie :-). Pozdrawiam! Wysłane z ajfona.. |
Gs800 całego ch..a pali, ale i tyle samo frajdy daje.
Zeby był banan na gębie to trzeba lać...:haha2: |
Dlaczego lubię nową Afrykę??? Bo to Honda! :-)
http://s12.postimg.org/uba3aupz1/ruggeri_comics.jpg Pozostaje jeszcze tylko jedno pytanie... z DCT, czy bez DTC? Pozdrowienia, D |
Cytat:
Jako że prosty człowiek jestem, to i prostsze rozwiązanie wybrałem manual :at: |
Gdzie będzie produkowana ta, ten True Adventure?
|
Artek, CRF1000L jest made in Japan :) .
Karol Honda Plaza |
Bardzo dobrze to rokuje...:D :Thumbs_Up:
|
Transalp też był made in japan a z japonią miał tyle wspólnego co włoska restauracja w tokio :D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:08. |