![]() |
a może poprosić Chińczyków o całe nowe RD03 wezmiemy z kontener po 26tys zł/szt ?
|
Kontaktowałem się właśnie w naszej sprawie. Mamy już numer zlecenia.
Wałek jest już u Świątka - właśnie jest myty:)))) Robiony będzie dopiero po 14.06 (dużo zleceń) - ale wtedy to już szybko pójdzie. Potrzebowałbym link do nakrętki XTZ 750 (wymiary, rozmiary) żeby zrobić taką samu na naszym wałku. |
Tylko trzeba zrobić jakiś limit osadzenia zębatki na frezie bo na nic się nie zda ta nakrętka :D
|
:Thumbs_Up:Przelew poszedł , przepraszam za opóźnienie
|
Cytat:
|
Cytat:
Napisał Łokciu http://africatwin.com.pl/images/buttons/pl/viewpost.gif Tylko trzeba zrobić jakiś limit osadzenia zębatki na frezie bo na nic się nie zda ta nakrętka :D <Dawid8210> Oraz minimalny limit kilometrów jakie przyszły właściciel wałka będzie robił. Rocznie tak z 20tys co byśmy widzieli co sie dzieje:D </Dawid8210> :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up: 15 pln za to że będziemy z wypiekami na twarzy śledzić co się dzieje na forum w najważniejszej sprawie - warto myślę:)))) |
Łokciu limit jest zaznaczony na rysunku kilka postów wczesniej, wszystko jest dograne
|
Tak jak pisałem - jestem umówiony na telefon 14.06 bo wtedy będą to robić. Dotychczasowe ustalenia:
1) zdajemy się na ich doświadczenie, czy wykonać wałek eksperymantalny-wzmacniany czy standardowy - po analizie wałka stwierdzą co będzie lepsze, 2) chcielibyśmy żeby był gwint na jakąś standardową i łatwo dostępną nakrętkę z czoła wałka, 3) dodatkowo żeby gwint był trochę dłuższy z nacięciem i zastosowaniem blaszki z zabezpieczeniem przeciwko odkręcaniu, 4) żeby był ustalony limit od strony silnika - żeby zębatka nie poszła za głęboko, |
Taki pomysł podrzucam, zamiast zaklepywanej blaszki (wałek z gwintem musi być ścięty na kształt 'D', lub podwójne ścięcie - zawsze to osłabia gwint) można zakręcić nakrętkę koronową, coś ala na rysunku.
https://redro.pl/fototapety/26559424...a-koronowa.jpg |
Dobre to jest z tą zawleczką:))
Ale myślę, że jak dać na niebieski klej do gwintów i blaszkę to wystarczy. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:11. |