![]() |
no klawo :)
kobity tak trzymać :) |
ha widzę, że fajosko się dzieje. Klasa filmik no i fajna damska ekipa enduro !!
|
Fajne tereny, fajne babki i fajne motóry!!!!
|
Dziewczyny - jestem pod wrażeniem. Bardzo żałuję że mnie tam nie było. Przypilnowałabym facetów żeby Wam nie przeszkadzali :haha2:No i może jeszcze wycierałabym Wam gogle z błota. Jesteście wielkie.
|
Cytat:
Ja pisalam po robocie;) zaraz z Lysym na offik lecimy-jak ktoras z niedaleka to spotkanie za 40 min na poligonie! ;) |
1 Załącznik(ów)
Witam wszystkie brudne Lejdis :rules:
Jak miło się dowiedzieć, że jest nas więcej :) i to z tak ogromną korbą na jeżdżenie :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up: Dzięki Oli dowiedziałam się o prężnie rozwijającym się brudnym babskim forum i z chęcią do was dołaczę. Może się na coś przydam? :oldman:;) Jakby któraś chciała pobrykać po nieco płaskawych, sekretnych zakamarkach Mazowsza - zapraszam i polecam się w roli przewodnika. Pomykam obecnie na niuńku (przed nim była sucz i wścieklak) - lubimy się :) Udanego brykania w weekend :vis:;) |
Witamy w gronie "Enduro Łomen" ;).
Piękny ten Twój Niuniek! Takiego koloru w "naszej" stajni jeszcze nie ma :). I do miłego gdzieś w realu :) |
serdecznie witamy w babskim gronie :) sprzęcik super :Thumbs_Up:
PS. to teraz brakuje nam tylko wściekłego różu do palety kolorów, tamte dziewcze z landarynowego ktm'a raczej się nie zgłosi :p |
No ucek - w koću jesteś :) Długo trzeba było Cię namawiać.
Dziewczyny - mamy teraz w gronie prawdziwą "brudną" mistrzynię enduro. Jak będziecie miały okazję polatać z uckiem, to gorąco polecam. Można się BAAARDZO dużo nauczyć, no i wszystko w super miłej atmosferze. Obstawiam, że niewielu z naszych Panów byłoby w stanie za uckiem nadążyć w terenie :dizzy::oldman:;) Do zobaczenia na trasie |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:50. |