![]() |
Cytat:
|
Z tego linku co podał Misza to jest jedno novum w stosunku do lat poprzednich. Widze że Madziary wprowadziły zniżkę 50 % dla motocykli. Super!
Czy jestescie pewni, że na Słowacji na moto nie potrzeba winiety na autostrade? Bo różne są opinie. A odcinek pomiędzy Preszovem a Koszycami ma kilkanascie km węc nie ma sensu kupować. Lepiej ominać tym bardziej, że droga biegnie tuż przy autostradzie. Aha w Serbii jedziemy autostradą tylko do Nowego Sadu więc jeśli dobrze pamietam to płacimy tylko na jednych bramkach. Ktoś był ostatni? Coś sie zmieniło w tej kwestii? |
A i jescze jedno, kto bierze kufry a kto pakuje całe manele na grzbiet ?
Pytanie szczególnie do Krisa, Wojtka i Dubla (podobieństwo motorów).[/quote] ja zabieram boczne giwi , zamiast centralnego worek nieprzemakalny i tankbag... |
Cytat:
Płacicie tylko na ostatniej bramce przed Novym Sadem. Ale to też można ominąć jadąc inną drogą z Suboticy do Novego Sadu. Pozdrav |
Cytat:
Cwaniacy zaklejają numery i ponoć gówno mogą im zrobić. Śmigają koło szlabanu i laskę kładą. |
Srbijo Srbijo;);):p:p
|
:)
Cytat:
ja pakuje sie w 2 alu i centralny plus torba na bak mam nadzieje że sie pomiszcze biore zestaw naprawczy i detke do przodu bo na tył nie mam zapasu (jak sie uda zakupic to bedzie i na tył):) |
Cytat:
|
Cytat:
Z tego co pamietam to opłaty wyniosły circa 22 euro (w Serbii) |
Paszport jest do odbioru!! A było gorąco.. 2 dni przed wyjazdem. uff
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:45. |