![]() |
1 Zał±cznik(ów)
Ta, ja wła¶nie dostałem materiał z balu.Było Super to widać:haha2:
|
Było godnie i kurturarnie. Wszyscy wygl±dali pięknie. Golenie do dzi¶ bolo. Garnitur przesi±knięty zapachem bimbru do cna, bo beczka któr± na ramieniu w wężyku nosiłem miała odkręcony kranik. Zatem nie do końca jest tak, że wszyćko wypili¶my
|
Wojtu¶ też mówi, że bawił się jak nigdy! Podobno był królem parkietu [co do niego niepodobne] - i tańczył go białego rana . A jedzenie było, jak zawsze pyszne!
:) |
Dziękuję wszystkim przybyłym za przybycie,za fajn± zabawę i za datki do słoika :). Ze swojej strony przepraszam za powstałe zamieszanie z brakiem wolnych miejsc i Raciborku dzięki za spokojno¶ć!!!! Mam nadzieję że nikt nic nie podpisywał,następny bal bez transplantologów bo to straszne pijaki s± :D. No i żiżej też po naprostowaniu grał do 4 :D
Co do Wojtusia.... Mygo¶ jak On tańczył!!!! Pierwszy tancerz na parkiecie i ci±gle tylko powtarzał "ja dzi¶ na spokojnie" !!! |
I tylko bukłak z napojem mocy się potoczył po parkiecie sam gdy ten co go dzierżył padł ....
|
Doszły mnie słuchy ,że niektórzy dopiero w poniedziałek powracali do domu.
|
Takowoż było. Podziękowania dla onanizatorów za trud włożony w zorganizowanie hecy, dla wszystkich uczestników za super zabawę, dla Wasila za to, że był naszym przewodnikiem w czasie wycieczki krajoznawczej (niewiele z niej pamiętam, ale i tak było zajebi¶cie hehe), a także dla Zbycha i Froga, którzy pomogli gdy nasza francuska padlina stwierdziła, że nie za bardzo chce wracać do Warszawy :/
P.S. Sprzedam Citroena ;) Edit: oczywi¶cie Zbycha, słownik zrobił psikusa. |
Zbycha.
A furę sprzedaj ... |
Tyle razy pozowałem a tylko na jednym zdjęciu jestem, dawać mi tu więcej!
|
Takowoż było. Podziękowania dla onanizatorów za trud włożony w zorganizowanie hecy, dla wszystkich uczestników za super zabawę, dla Wasila za to, że był naszym przewodnikiem w czasie wycieczki krajoznawczej (niewiele z niej pamiętam, ale i tak było zajebi¶cie hehe), a także dla Zbycha i Froga, którzy pomogli gdy nasza francuska padlina stwierdziła, że nie za bardzo chce wracać do Warszawy :/
P.S. Sprzedam Citroena ;) Ferdek masz pecha C5 jest dobrym autem.Ja osobi¶cie ¶migam francuzami od co najmniej 15-16 lat i nic złego nie powiem. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:11. |