![]() |
Z tą z lublina jest haczyk: *cena motocykla przy zakupie pakietu akcesoriów Honda TOURING MT L1 który kosztuje 19000 :)
|
Lifting rocznika 2018 czyli chyba zegary zapłon i wydech jest bardzo znaczący czy nie koniecznie i faktycznie poszukać rocznika 2017?
|
Cytat:
|
Wg. mnie paskudne i mniej czytelne zegary i więcej elektroniki to minus,choć nie jeździełm jeszcze na 2018r i nie wiem jak te mody wpłynęły na prace silnika, może okazać się że warto.
Mocowanie seta mam dobre rozwiązanie jak co:) Nowa anoda to też wydatek rzędu 400zł u sancheza. Nie wiej jaką masz oferte i jakiej różnicy cen mówimy, ale jeśli więcej niż 5tyś. to ja bym się nie zastanawiał i brał 17r. a różnice zainwestował w gmole, opony i fajny wyjazd. |
Cytat:
|
16 i 17 ale to zależy od egzemplarza, jeśli rdzewieją wymieniają na gwarancji na nierdzewne, więc żaden problem.
|
dla mnie najważniejszą zmianą w 2018 jest mocowanie stalowe podnóżków, reszta nie istotna ale dla samego tego faktu bym nie brał 2017.
|
Dziękuje bardzo za rady, żeby tylko te starsze można było dostać w malowaniu hrc :)
|
3 Załącznik(ów)
Żeby nie było, że tylko w hądzie się łamią, tutaj vstorm 650.
Zakładasz wzmocnienie i zapominasz o łamiącym podnóżku, na licznik masz przed oczami cały czas.... |
Nie miałem 2016-17, ale licznik w nowej jest w pełni zadowalający.
To, że nie ma kontrolek kierunkowskazów wielkości spodeczka to chyba nie minus ;) Poza tym czytelność w każdych warunkach jest optymalna, ostre słońce nie przeszkadza. A że ma kształt tabletu ? Bez przesady, gorzej było i klaskali... A plusy - wydech, zmienione detale silnika, lepsza oksyda, waga, homologacja na kostki, mocowanie podnóżków . Elektronika nie taka straszna, trochę poszerzyli zakres ustawień. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:11. |