![]() |
Gdyby nie bylo domkow to namiot- czemu nie? Moze w tym roku znajdzie sie czas na elephant-a. Przed tym trzeba sie hartowac, a grzanie tylka zostawic na potem.
|
Cytat:
|
Plus jeszcze jedna osoba :)
Cytat:
|
Cytat:
|
Chomiku, niestety nie mam dobrych wieści, jako że się wybyczylem prawie 1.5 miesiąca na wolnym to teraz trzeba będzie trochę pojeżdzić, szykują mi się wypady do Łodzi, Radomia, Lublina i kilka innych.... i to niestety łickendowo rownież.
Dlatego z przykrością muszę powiedzieć że nie dam rady dotrzeć, życzę wszystkim miłego spotkania i zabawy. Do szybkiego zobaczenia. |
panie chomik zmień pan nazwę na zlot BUELLi będzie większa frekwencja
( teraz macie powód by przyjechać i skopać moje dupsko ! ) |
Cytat:
|
Lista osób na dzień dzisiejszy:
LISTA: 1. HUBERT 2. SŁAWEKK 3. JAREK 4. CHOMIK 5. szwedzkikucharz + Szwedka 6. bajrasz 7. wlodar +1 8. wojtekm72 + Lena 9. Mucha 10. wojtalski 11. ATomek 12. laska 13. Zagon +1 14. yonec 15. jochen 16. Witek + 2 17.Kudłacz 18.Kici 19. BABA 20. Kotrrin 21. Ferdek 22. Carlos 23. Chinol Na zielono zapłacone. RAZEM 29 Taką liczbę podałem właśnie do ośrodka... jeśli ktoś będzie się chciał jednak zjawić to już będziemy osobno załatwiać na miejscu. |
Sorry, Chomik :( właśnie się dowiedziałem, że w sobotę mam nie dający się przełożyć domowy wyjazd....no i kicha...:mur::mur:muszę zrezygnować:( bawcie się dobrze:):):D
|
Cytat:
Cytat:
i tyle mam do powiedzenia.... pozdrawiam |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:40. |