![]() |
Cytat:
Mam juz kilka numerow i zawsze niecierpliwie czekam na kolejny. Zycze powodzenia i czekam na nastepne ciekawe wydania. |
Cytat:
|
Dla mnie osobiście fakt, ze Motovoyager jest teraz zszywany nie stanowi żadnego problemu, a nawet lepiej, bo kartki przestały wylatać:p. Jeśli zajdzie taka potrzeba to drukujcie go na tańszym papierze !!! Każdy kryzys kiedyś się kończy, a wtedy wrócicie do twardych okładek, klejonych kartek i papieru kredowego!!! Dzisiaj liczy się treść i fakt, ze w zimowe wieczory było co poprzeglądać i robiło się ciepło od wspomnień. Powodzenia życzę i proszę Was jak najmocniej - NIE PODDAWAJCIE SIĘ :Thumbs_Up:!!!
|
He :Sarcastic: może by sie reklamodawcy nie wycofali jakby ceny za reklame w MotoVoyagere były tańsze. Jak na tak młodą gazete to ceny sa na maxa zaporowe.
|
Może by tak firme kurierską motocyklową Tam zreklamować :) ale ceny fakt, nie są z niskie :Sarcastic:
|
"Ja dzisiaj dostałem numer lutowo-marcowy pocztą."
U mnie pusto w skrzynce wciąż, a tu koniec lutego się zbliża. Nic z tego nie rozumiem, bo poprzednie numery były zawsze punktualnie.:(:(:(:confused::(:mad::Sarcastic: |
Ja też nic jeszcze nie dostałem:confused:
|
Heh, pomarudzilem na forum i dzisiaj doszedł.:)
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chcecie pogadać na temat strategii cenowych? Walcie na priva. Mówię poważnie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam MI |
Kupuje w empiku i będę kupowal. Jedyny rzeczowy miesięcznik(mimo ze teraz dwumiesięcznik). Nie poddawac się! Macie wiernych czytelników :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:21. |