Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Kwestie różne, ale podróżne. (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=80)
-   -   Motovoyager juz w sprzedazy (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=561)

tango 19.02.2009 12:49

Cytat:

Napisał Mariusz Ignatowicz (Post 44585)
Witam.
Pozwólcie, bez marudzenia, negatywnych komentarzy, ciamkania :) przetrwać nam okres, w którym w ciągu dwóch tygodni wycofało nam się czterech reklamodawców każdy po jedna strona reklamy x 4 tysie. Musiałem zareagować. Zszyłem. Zrobiłem tymczasowo dwumiesięcznik. Zrozumcie - plz :). Ale nie padliśmy. i nie padniemy.

Pzdr
M

To ja tylko sprostuje, ze moja wypowiedz o tym, ze ostatni numer jest zszywany a nie klejony to nie jest marudzenie a wrecz przeciwnie - dla mnie taka zmiana jest na plus :)
Mam juz kilka numerow i zawsze niecierpliwie czekam na kolejny.
Zycze powodzenia i czekam na nastepne ciekawe wydania.

Stachu 19.02.2009 15:15

Cytat:

Napisał rambo (Post 44661)
W sumie od zeszmacenia się motocykla i świata motocykli które czytałem od 1996 roku to jedyna i słuszna pozycja w empiku jaką kupuje :)

Nie mam prenumeraty, ale czekam na następny numer z utęsknieniem :)

Potwierdzam. Trzymam za Was kciuki. Nie poddawajcie się. Macie wiernych czytelników.

e200g_ 19.02.2009 15:37

Dla mnie osobiście fakt, ze Motovoyager jest teraz zszywany nie stanowi żadnego problemu, a nawet lepiej, bo kartki przestały wylatać:p. Jeśli zajdzie taka potrzeba to drukujcie go na tańszym papierze !!! Każdy kryzys kiedyś się kończy, a wtedy wrócicie do twardych okładek, klejonych kartek i papieru kredowego!!! Dzisiaj liczy się treść i fakt, ze w zimowe wieczory było co poprzeglądać i robiło się ciepło od wspomnień. Powodzenia życzę i proszę Was jak najmocniej - NIE PODDAWAJCIE SIĘ :Thumbs_Up:!!!

Bonjour 19.02.2009 18:47

He :Sarcastic: może by sie reklamodawcy nie wycofali jakby ceny za reklame w MotoVoyagere były tańsze. Jak na tak młodą gazete to ceny sa na maxa zaporowe.

rambo 19.02.2009 18:50

Może by tak firme kurierską motocyklową Tam zreklamować :) ale ceny fakt, nie są z niskie :Sarcastic:

Gradient 19.02.2009 19:03

"Ja dzisiaj dostałem numer lutowo-marcowy pocztą."

U mnie pusto w skrzynce wciąż, a tu koniec lutego się zbliża.
Nic z tego nie rozumiem, bo poprzednie numery były zawsze
punktualnie.:(:(:(:confused::(:mad::Sarcastic:

raf 19.02.2009 19:22

Ja też nic jeszcze nie dostałem:confused:

Gradient 20.02.2009 19:17

Heh, pomarudzilem na forum i dzisiaj doszedł.:)

Mariusz Ignatowicz 20.02.2009 22:05

Cytat:

Napisał Lupus (Post 44595)
Życzę powodzenia!

Cytat:

Napisał firefighter80 (Post 44596)
.
Troche jesteście jakby potrzebni! bezwzględnie:):):)

Cytat:

Napisał Stachu (Post 44690)
Potwierdzam. Trzymam za Was kciuki. Nie poddawajcie się. Macie wiernych czytelników.

Cytat:

Napisał Pretor (Post 44607)
Cytat:

Napisał e200g_ (Post 44697)
Powodzenia życzę i proszę Was jak najmocniej - NIE PODDAWAJCIE SIĘ :Thumbs_Up:!!!

Motovoyager to strzał w dziesiątkę. ...

Cytat:

Napisał Stringers (Post 44643)
Jak ja wytrzymam do następnego numeru, chyba się uzależniłem ;)

Cytat:

Napisał Bonjour (Post 44628)
Też chce wyrazić swoje poparcie. Motovoyager to fajna gazeta. :)

Cytat:

Napisał sambor1965 (Post 44642)
Zycze oczywiscie przedsiewzieciu pt. Motovoager jak najlepiej, czasy sa jednak ciezkie i nie wszystko zalezy od nas. Tutaj poparcia dla swego przedsiewziecia nie szukaj. Tu je masz...

Tyle życzeń to nigdy nie dostałem. Zupełnie szczerze. Naprawdę jest to dla nas bardzo ważne - usłyszeć że ktoś rozumie, o co nam chodzi:). Dzięki.

Cytat:

I niech zostanie zszywana, klejone sie szybko rozpadały. :)

Cytat:

Napisał tango (Post 44664)
To ja tylko sprostuje, ze moja wypowiedz o tym, ze ostatni numer jest zszywany a nie klejony to nie jest marudzenie a wrecz przeciwnie - dla mnie taka zmiana jest na plus

Hmm... Jak będzie kasa to pogadamy. Teraz i tak szyty musi być.

Cytat:

Napisał Szymon (Post 44631)
Trzymam kciuki za Motovoyagera, a listonosza chyba sklepie bo mi najnowszego numeru jeszcze nie przyniósł :/

A jeździ motórem? :)

Cytat:

Napisał sambor1965 (Post 44642)
Mariusz czytaj spokojnie, nie pisalem "wina lezy po srodku" tylko "prawda lezy po srodku". A prawda jest taka, ze napisaliscie iz kase przeznaczacie wlasnie na te fundacje. Tak wiec nawiazujac do przykladu przez Ciebie opisanego to analogia wygladalaby troche inaczej. Nie powiedziales kobiecie ze dasz jej 5 zl, powiedziales wszystkim ze dasz tej kobiecie 5 zl.
W przyszlym roku pewnie najpierw sprawdzisz fundacje nim zapowiesz, ze dasz jej pieniadze. Pewnie jeszcze lepiej bedzie jak napiszesz o tym w czasie przeszlym dokonanym. Nie szkodzi, ze bedzie juz po swietach.

OK. Zapędziłem się. Generalnie masz rację. Wkurza mnie po prostu, że od miesiąca muszę się tłumaczyć, komu, kiedy i dlaczego dałem dobrowolnie swoje pieniądze. Ale swoją winę widzę.

Cytat:

Napisał e200g_ (Post 44697)
Dla mnie osobiście fakt, ze Motovoyager jest teraz zszywany nie stanowi żadnego problemu, a nawet lepiej, bo kartki przestały wylatać:p. Jeśli zajdzie taka potrzeba to drukujcie go na tańszym papierze !!! Każdy kryzys kiedyś się kończy, a wtedy wrócicie do twardych okładek, klejonych kartek i papieru kredowego!!! Dzisiaj liczy się treść i fakt, ze w zimowe wieczory było co poprzeglądać i robiło się ciepło od wspomnień.

Cytat:

Też chce wyrazić swoje poparcie. Motovoyager to fajna gazeta. I niech zostanie zszywana, klejone sie szybko rozpadały. :)

Cytat:

Napisał Bonjour (Post 44725)
He :Sarcastic: może by sie reklamodawcy nie wycofali jakby ceny za reklame w MotoVoyagere były tańsze. Jak na tak młodą gazete to ceny sa na maxa zaporowe.

Cytat:

Napisał rambo (Post 44726)
ale ceny fakt, nie są z niskie :Sarcastic:

Za taki target? :)
Chcecie pogadać na temat strategii cenowych? Walcie na priva. Mówię poważnie.

Cytat:

Napisał Gradient (Post 44728)
"Ja dzisiaj dostałem numer lutowo-marcowy pocztą."

U mnie pusto w skrzynce wciąż, a tu koniec lutego się zbliża.
Nic z tego nie rozumiem, bo poprzednie numery były zawsze
punktualnie.:(:(:(:confused::(:mad::Sarcastic:

Cytat:

Napisał raf (Post 44731)
Ja też nic jeszcze nie dostałem:confused:

Cytat:

Napisał Gradient (Post 44861)
Heh, pomarudzilem na forum i dzisiaj doszedł.:)

Poczta Polska ma monopol. Do 30% prenumerat idzie w powietrze. Przepraszam. Dajcie znać - doślę ponownie.

Pozdrawiam
MI

Rebel 20.02.2009 22:07

Kupuje w empiku i będę kupowal. Jedyny rzeczowy miesięcznik(mimo ze teraz dwumiesięcznik). Nie poddawac się! Macie wiernych czytelników :)

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:21.