![]() |
Jeszcze dokładnie nie rozkminiłem gdzie co ciekawego, ale oczewiście chciałbym najciekawsze rejony oblooookać.
|
odnawiam temat . Jeśli chodzi o mnie to zmieniło się tyle , że mam więcej czasu tj. 5 do 6 tygodni zatem w 2 strony jadę na kołach. Na chwilę obecną jestem zdecydowany ja i Vito. Planowany wyjazd 20 czerwca. By nie jechać tą samą trasą i urozmaicić sobie w jedną stronę planujemy jechać przez Litwę i Łotwę a droga powrotna przez Ukrainę . To wstępny zarys . Jeśli ktoś jest konkretny chętny to proszę pisać na r.sebastian@wp.pl ( z nastawieniem na słowo konkretny bo chcemy podejść do układania planu wyprawy ) . Szukamy ekipy 1 -2 motocykli bo 4 szt to chyba takie optimum .
|
jest już 3 może znajdzie się czwarty ?
|
jaką możecie polecić mapę Rosji ( chodzi o mapę nie o atlas ) Oglądałem mapę freytag & berndt ale tam jest dokładna część do Moskwy a na drugiej stronie mapa całej Rosji ale bez dróg . Mapa może być podzielona na 2 części tzn. np. na 1 stronie część europejska a na drugiej azjatycka i nie musi być super dokładna ale by te główne drogi były .... a może nie kupować w Polsce tylko w Rosji gdzieś na stacji ?
Czy ma ktoś mapę Marco Polo Rosji ? |
Cytat:
Przecie Rosja to wieeeeeelki kraj. |
Cytat:
|
kup atlas wytnij 2 strony i powinno wystarczyć:) wystarczy jak wypiszesz sobie większe miejscowości.
Rosja jest dobrze oznaczona:) |
Ta freytag & berndt w zupełności wystarczy. Im dalej na wschód, tym mniej dróg.
Można kupić mapy interesujących obłasti na miejscu lub w sklepie podróżnika. |
Cytat:
|
z tego co się orientuję to są ekipy które też do Mongolii się wybierają .
http://portalwiedzy.onet.pl/4869,194...zasopisma.html jak by co dajcie znać :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:18. |