![]() |
Rojek nie kombinuj i tak skonczysz z dodatkowym reflektorem na motku, znalazlem fajny na 7 cali, ja widze same plusy takiego rozwiazania, duza moc, montujesz w minute kiedy chcesz i brak baterii
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka |
To ten z linku, który wcześniej podawałeś? Poczekam jak to zamontujesz, może skopiuję rozwiązanie :)
|
Cytat:
- duzo za duze - soczewki typu flood (bedzie od chorery swiatla przy motorze a 20 metrow dalej ciemna dupa) sprawdzilismy tu z kolegami i bezkonkurecji w cenie i wydajnosci jak na razie: http://pt.aliexpress.com/store/produ...storeId=604837 |
redrobo są tam soczewki flood i spot - szukam na 7 cali - jest jeden idealny ale uchwyty ma po bokach.
Ten, który podałeś jakie generuje światło - skupione czy rozszczepione? |
Cytat:
|
redrobo jaką średnicę i długość ma ta lampa - nie mogę doczytać na stronie? mam takie fajne uchwyty po kierunkowskazach - może by się dało je wykorzystać
|
5 Załącznik(ów)
tu masz pare fotek w temacie:
na fotce porownawczej na gorze LED na dole xenon. telefon to xperia sp. |
Świeci pięknie - podaj średnicę i długość lampy?
Rojek może zrobimy wspólne zamówienie? A może jakieś grupowe na forum? |
Na Aliexpress najlepiej po jednej sztuce zamawiać. Wtedy jest szansa uniknięcia cła, vatu itp.
|
Lampki które Red poleca naprawdę dają radę. Spytajcie wojtkam72 o powrót z Krasnej nocą. Sam się przed nimi broniłem a teraz chwalę.
zdrófka |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:01. |