![]() |
Dzięki, kaszczek naprawdę fajny.:D
|
Hej, jakby ktoś chciał zamienić nówke XL czerwoną (nowe malowanie) na nówke czerwoną lub niebieską L (nowe malowanie) to jestem chętny. Pozdro
|
A gdyby ktos chcial pozbyc sie rozmiaru L :) to prosze o info na priv. Niestety za pozno obudzilem sie z akcja.
|
Kask doszedł... tydzień temu :)
Chociaż chciałem ten z czarnym daszkiem, a mam w kolorze kasku... to nie ma sprawy, im dłużej go mam, tym bardziej mi się podoba. Organizatorowi wypada podziękować za akcję i szybką wysyłkę. Dziękuję. Pozdrawiam, M. |
Możesz zwrócić jak chcesz.
|
Mam pytanie do organizatora zakupu, a mianowicie czy byłaby możliwość zbiorczego zakupu jasnych szyb do kasku Uvex Enduro ?
Nie wiem, jak u kolegów, ale mój jest z szyba przyciemnianą. Generalnie jest super, ale na nocne jazdy przydałaby się szyba jasna. |
Nie mam dostępu do szyb ani części zamiennych. W Polo widzę że są po 40 euro http://www.polo-motorrad.de/pl/visier-uvex-enduro.html Ktoś na forum handlował POLO to może da się jakiś rabat zrobić przy zbiorczym zamówieniu. Poza tym erwin pisał
Cytat:
|
Do 27marca wszystkie szyby w polo sa przecenione 50% czyli do jutra
|
Możesz podać link bo jakoś nie mogę znaleźć informacji, że jest taka promocja.
|
Wejdz na strone polo motorrad potem Aktuelle Werbung i chyba na 7 stronie w gazetce.Jest tam kilka innych promocji
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:20. |