![]() |
Po kilku latach praktycznie bez zmian, materiał pierwsza klasa :)
|
Kanapa mistrzostwo świata :bow::bow::bow:,dzięki :D:D:D
|
Heja Zet! Wpisałbyś i mnie na listę? pozdr Korea
|
Zet, kanapa dotarła na czas, została już solidnie przetestowana, zmoczona, ubłocona i zakurzona na Twierdzy.
Jest o niebo lepiej jak na ori. Wysokość wyszła idealnie, sięgam tak jak sięgałam. Nie mam boleści czterech liter. Materiał mógłby być bardziej śliski, ale myślę, że nie miałeś innego. Tak czy siak ten też jest ok. Polecam Mistrza Zeta :) |
Poprosze o wpisanie na liste.
Pomyslec, ze to bedzie juz moja trzecia "sofa" od Zeta. |
Właśnie zamontowałem przerobioną przez Andrzeja kanapę do KLE 500. Świetna robota, polecam !
|
Johny jak z terminami..? bym chciał kanapkę podobnie zrobioną jak robiłeś dla OSkara
do Super enduro |
Kolejka stopniała powiem Ci:D. Zapisać Cię - lista widoczna w każdym moim poście.
|
Poproszę o zapisanie w kolejkę do tfuuuu BMW G650 Xchallenge ;)
|
To ja proszę o dopisanie do kolejki, kanapka do DRZ400S do przeróbki na jesieni. Poprzednia kanapka sprzedała się razem z DR650SE i była mistrzostwem pośladków ;)
|
Johny - ja następny w kolejce .
do przeróbki kanapa do ktm 950 adv ... |
Johnny a masz gdzies foty tej kanapy do SE, bo przyznam że nawet jej nei widziałem.. :D
Oskar nieco wyższy jet ode mnie więc nie wiem czy jego nie poszła za mocno do góry w sumie niewiele wiem, wiem żę moja się podarła i wymaga rekonstrukcji ;) |
Szczerze mówiąc to nie pamiętam tego siedzenia i zdjęć nie zrobiłem.
Najlepiej od Oskara wytargać. |
Witam , również poproszę o wpisanie na listę ciepliwie oczekujących ;) AT RD07
|
Cytat:
|
3 Załącznik(ów)
Odemnie kilka slow na temat wykonanej roboty przez Johnego. Zamowienie na wyglad i ksztal mojej slaskiej doopy bylo na 6 stron dlugie. Niewiem jak Johny to przemyslal i wykontemplowal (na trzezwo?), ale z listy 100 punktowej zyczen do siedzenia wyszedl majstersztyk pierwyj sort. Moja stara kanapa wybebeszona przez poprzedniego wlasciciela i wypchana papierem toaletowym dawala sie we znaki doopie po 200km wiec jakies rok temu zapisalem sie na liste wybrancow. Po zniszczeniu ogromnej ilosci trzezwosci i odliczaniu dni nastapila ta chwila kiedy dostalem maila "przyslij kanape". No wiec szybka akcja. Pojechalem do Jagny i Rafa wyzrec lodowke i przy okazji spakowalem siedzenie ktore Jagna zaniosla na poczte. Nie minela chwila i 2 momenty i juz bylo pytanie co jak i kiedy. Liste zyczen pokropilem schlodzonym browarem i zaczalem pisac, jak wspomnialem, 6 bitych stron i 100 punktow. Obrazowo wyszlo to tak
Załącznik 55606 Forma pasuje do odlewu idealnie. Z przodu wasko, w srodku szerzej a wyzej dla pasazera. NA swiatlach siedze blizej baku i nozkami dosiegam ziemii, jak sie przesune 5cm do tylu mam szeroko i wygodnie na autobanie. Pasmatrim Załącznik 55608 W dobie idywidualnizowatosci se pomyslaem w pijanym amoku, ze trzeba cos se jebnac na motura, jak moi sasiedzi kupuja se do GSow lampki z oslonami, na te oslony zakladaja drugie oslony aby te pierwsze oslony sie nie podrapaly, to ja sobie taki indywidualny napis szczele. Johny obrocil w w rzeczywistosc i wyszlo cosik takiego... Załącznik 55607 Wydziergane toto najpierw na komuterze slynneo holenderskiego grafika znanego tutaj niektorym na forum, reszte wydziergal Johny recznie wieczorami przy lampie naftowej ;) Pierwsza trase szczelilem z Kostrzyna nad Odra, gdzie u Komira odebralem to siedzisko (przy okazji wyjazdu po fajki) 100km smignelo jak z bata a doopa nic. Pojezdzilem po miescie ze az sie nie chcialo zsiadac. Tydzien pozniej szczelilem trase 500km i doopa zadowolona, chciala jechac dalej. Kilka slow poswiece tez dla powierzchni siedziska dla pieknych pasazerek. Na starym siedzeniu mrowienie tylka pasazerek wystepowalo szybko i czesto moje dlonie potrafiace leczyc, ochoczo przystepowaly do scigania tych mrowek. Po znalezieniu i wymacaniu ich wszystkch nastepowala dalsza jazda :D Siedzenie mistrza Johnego zostalo odmrowione, chociaz pasazerki meldowaly mi ze dalej trzeba je scigac... Jakos wierzyc mi sie nie chcialo i po zadaniu kilku kontrolnych pytan, gdzie, ile i jak mocno wyczailem ze siedzenie jest zajebiscie wygodne i zadne mrowki na siedzeniu Johnego nie istnieja i wszystko to jest wymyslone aby skorzystac z darmowego leczenia moich dloni. Na takie wykorzystywanie moich przyjemnosci kategorycznie nie pozwalam i teraz moje dlonie juz nie lecza ale karaja. A kara nastepuje dosyc czesto i mocno bo te paskudne klamstwa nastepuja z wieksza czestotliwoscia niz na starym siedzeniu mrowki oblazlily te piekne czesci ciala pasazerek... Podsumowujac, robota pierwyj sort, pasazerki zadowlone, ja zadowolony, afryka az lepiej chodzi, sasiad co ma GSa juz pomacal i zazdrosnie przejechal recoma po tej formie pytajac w jakim katalogu mozna to zamowic... Johny dzieki za super robote. Wszyscy zadowoleni oprocz GSiarza bo mam bardziej indywidualne siedzisko niz jego ;) Polecam wszystkim Motokanapy i Twoja doopa(y) beda zadowolone :d :beer2: |
Paczajta ludziska, jakie mi Zet wystrugał siedzisko do Wu-eski 0,7 wujek Edek% project :p. Tera to wszystkie dziołchy na dzielni moje będą :dizzy:.
Kiedyś było takie https://lh3.googleusercontent.com/-h...o/DSC00279.JPG A teraz: https://lh3.googleusercontent.com/-L...o/DSC07198.JPG https://lh3.googleusercontent.com/--...o/DSC07199.JPG Dzięki wielkie Johny:Thumbs_Up: |
A dlaczego te nity nie są symetrycznie? Fengszuj będzie zaburzone.
|
Bo przy tej wuesce powina być specjalna aluminiowa listwa ozdobna a prawdopodobnie wujek Edek ją zgubił. Otwory są na specjalne blaszki które trzymają amelinową listwę. Myślę że dziewczyny i tak się za Rafałem będą oglądać, a może i jaka wskoczy mu na siedzenie:D
|
Cytat:
Oby tylko na siedzenie.... |
Cytat:
|
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...4f&oe=55F23B8B
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...8d&oe=55FA2C66 https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...14&oe=562E161B https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...ba&oe=55EC976E piękna robota, nie testowana jeszcze bo pogoda jak pod psem ale czuć te godziny pracy i pot włożone w stworzenie tego arcydzieła..... |
To ja też poproszę o wpisanie na listę oczekujących
|
Proszę o wpisanie na listę po ostatniej wycieczce nie umiałem zejść z moto tak mnie tyłek bolał'pozdrawiam
|
Proszę o wpisanie na listę , popękało poszycie i woda wlatywa do wnętrza siedzenia :)
|
Cytat:
|
Pewnie do sprawdzania poziomu paliwa.
|
to pewnie do napełniania kuchni polowej , jak zabraknie skałek
. |
Henryk jesteś na liście.
|
to poinformujesz że już czas wysłać siedzenie czy sam mam sledzić kolejkę ?
|
Dam ci znać.
|
No, nadszedł czas..proszę o wpisanie na listę..:) Dziękuję
|
Prawie miesiąc a kolejka z listy nic się nie zmieniła , jak napisalem to w ostatniej chwili przeskoczylem o dwa miejsca :)
|
Ja czekam pod kwietnia jestem na 7 miejscu tak ze jak ktoś jest na 30 to na wiosnę będzie miał jak znalazł :)
|
Panowie robię co mogę. Miałem mały remont w domu i jeszcze inne takie rodzinne sprawy wchodzą w grę o których nie chciałbym tutaj pisać. Kolejka jest długa i zdaję sobie sprawę jakie to czekanie jest wkurzające.
Biorę się do roboty żeby ją skrócić. |
Potrzebuje przerobić na wygodniejszą wygodną kanapę we Varadero 1000 z 2003. @Zetjohny prosze o wpisanie na liste....
|
Zamontowałem dzisiaj przerobioną kanapę i muszę wam powiedzieć, że wykonana jest wzorowo. Naprawdę warto zaczekać w kolejce.
|
to pochwal sie jak wygląda , jestem ciekaw
|
A ja jednak żałuję, że zrobiłam kanapę......
...tak szybko. Bo teraz Andrzej wszywa takie fajne wszywki, a ja nie mam :( |
Prosze o dopisanie na liste. Dzieki!
|
Mygosiu , ale mnie przestraszyłaś. Nie godzi się tak robić w piąteczek :).
|
co to za wszywki ?
|
Jea! Mam wszywkę i nawet taką fajną naklejkę! :D
wytapatalkowano |
Cytat:
Naklejka była super... Ale tata nie zauważył, że zostawiłam ją w wielkim pudle i poszła na hasiok :/ |
2 Załącznik(ów)
Kanapa zrobiona na pielgrzymkę do Fatimy ale teraz się chwale dzienny przebieg 200km-500km i oki 80% z 6500km całej trasy zrobiliśmy w deszczu górny materiał super dupa moja jak i żonki przylepiona jak rzepem no i kierowca niżej.
|
To ja bardzo poproszę o dopisanie na listę . Dzięki!
|
Ja też żałuję, nie mam takiego ładnego haftu na boku siodła.
ale żeby nie było kanapa jak dla mnie super. i naklejki mamusia też w hasiok posłała |
kurde idzie ta kolejka jak krew z nosa :/
|
idzie wolno ale jak dostaniesz kanapę to efekt jest extra.Warto poczekać .
|
spokojnie -też trochę się niecierpliwiłem ale mnie gonił termin wyjazdu .Jak nie masz parcia poczekaj jakość kanapy super .Jadąc do Portugalii 80% trasy miałem w deszczu kanapa nie przemokła szwy nici nie zabarwiły się jest ok materiał poszycie kanapy moją żonę bardzo cieszył dupsko jest przylepione jak rzepem .Wygodne jest ale nas i tak dupsko bolało pod koniec jazdy nie było bata aby nie bolało i śmierdziało ;) siadaliśmy na moto o 7 rano a schodziliśmy miedzy 19 a 20 po takim czasie to na fotelu dupa odpada.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 18:32. |