![]() |
Białobrzegi. Stara Afryka Wpi . Siedziałem sobie na lodzikach grylazowych ok 15
|
Nowa Afra, czerwona rej. SPS, sobota, zatoka Skanał koło Skorupek gm. Mikołajki?
|
Dziś rano na Solidarności w Lublinie Afra na lubelskich blachach rocznik 2000-2003. Pozdrawiam.:at:
|
Wczoraj w Bydgoszczy koło Media Markt, biała Panda z naklejką forumową, podążała w kierunku Gdańska.
|
Siódemka w zielonym malowaniu na al. politechniki w Łodzi pomykała w kierunku ronda lotników ;)
|
Taką śliczność widziałem wczoraj na parkingu w Porcie Łódź pod wieczór:
https://preview.ibb.co/hsEgCe/442_A9...585_E2_C23.jpg |
To Łódź ma port :D??
|
Cytat:
A Afryczka strasznie mi się podoba, nie za często widuję ten model na żywo. Eh, piękna jest... gratuluję kierownikowi :) |
Klasyczne Tesco. Ładna.
Za czasow świetności RD07a było takie rzadkie malowanie khaki z pomarańczowym i żółtym bodaj. Mimo nowości to dla mnie najładniejszy model/wykonanie AT. M |
O to ci chodzi?:
http://www.horizonsunlimited.com/hub...d-p1040365.jpg Mi się bardziej podobał ten zielony: https://www.xrv.org.uk/forums/attach...v750-s-rhs.jpg |
Dokładnie Łukasz. Jeszcze była czarna z pomarańczowym... sporo tego już było ale to IMO najładniejszy motocykl jaki zrobiono.
M |
Wczoraj w okolicach godziny 18 wracałem z Poronina na Kraków i na wysokości Rdzawki minąłem NAT całą w bieli z kierownikiem na stojąco. Moja czwórka obecnie zielona kiedyś też była cała biała :D:D:D Pozdrowienia !
|
Zalew Rybnicki kole 11-stej RD04 ładna sobie stała jak rusałka z zalewu rybnickiego
|
Dzisiaj wieczorem w Kazimierzu, zielono-niebieska RD07.
W poniedziałek w Wierzchoniowie, czarna RD07 po 17tej w kierunku Kazika. |
Wczoraj AT w kolorach Tesco na blachach LU była więziona na przyczepie przez volviaka kombi. Zauważona pod Chęcinami.
motokanapy.pl |
Niedziela ok 19:30 czarna NAT z jakimś dualem pomiędzy Dobiegniew - Człopa.
|
W sobotę okolo 16-17 w zgierzu Czarno-czerwona czwórka okufrowana
|
Cytat:
|
Kto przyzna się do nowej Afryki zaparkowanej pod bankiem przy Rondzie Solidarności w Łodzi?
|
ATAS dzisiaj Aleje 3 maja w Zakopanem z dzieckiem na plecach. We wtorek tj. 28.08 Żywiec, wjazd na ekspresówkę kierunek Bielsko NAT HRC
Pozdrowienia |
W Srodę 29.08 RD07a w czerni (nie oryginalnej) w towarzystwie innych motków około 14 na 537ce na Słowacji.
|
Wczoraj, póznym popołudniem Nowy Sącz-Brzesko RD07 Tesco, jakiś czas potem NAT HRC, a dzisiaj w Sączu AT w malowaniu Repsol.
|
Wczoraj. Czarna jak smoła NAT w Wawie, okolice PK. Duży kufer centralny na blaszkach 76E. XRV tesco na Alejach, kierownik w czerwonej kurtce z czarnymi rękawami.
|
Czarna Nat koło 13 na Trzebnickiej we Wro :) Stała sobie grzecznie :)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Widziana przez szybę tramwaju w okolicy GUSu
https://images90.fotosik.pl/31/608f381c6bfa0c9dmed.jpg |
W piatek na A1 czarna RD04 na gorzowskich blachach w kierunku Gdańska.
|
Wczoraj o 12:00 NAT leciała przez Rybno w towarzystwie beemek
|
W piątek z rana czerwona NAT widziana w Złotoryi :)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Pozdrowienia od afryki 4 dla kata 990 adv z Poznania dzisiaj...
|
Włocławek tama, NAT HRC w towarzystwie Kata dzisiaj czyli w niedziele :D
|
HRC NAT widzina w Gnojnie z dwoma Bemkami F800GS w środę a może w czwartek. :-)
|
Dzisiaj NAT w parze HRC i czerwona. Zakopane aleje
|
Sobota 4 siódemki najpierw widziane w Grybowie później w Komańczy na stacji
|
Lecieliśmy w sobotę przez Nowy Sącz,Komańczę(tankowanie) do Ustrzyk Górnych... 4 siódemki ze Śląska.Pozdro:at:
|
Niedziela +/- 13 w Komańczy czerwona NAT- pojechała na Duklę
|
Wczoraj, około 20, jakiś Afrykaner wleciał pod prąd w Wiśniową :dizzy: (w Warszawie)
|
W Toruniu na starowce
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...32402baaf7.jpg |
wczoraj godziny poranne na płowieckiej w Warszawie, Afrykaner w barwach tesco
|
Jakies dwa tygodnie temu, droga N260 w Hiszpanii - dwie czerwone NATki. Druga z pasazerem i flaga, gdzie widzialem bialo-czerwone kolory. Zakladam, ze to byla polska flaga.:)
|
Dzisiaj ok 15.30 przed Cisną 2x NAT, czerwona i biała w towarzystwie GS-A 1200.
Około godziny później przed Moszczańcem NAT czarna. Chwilę później następna czerwona NAT z crosstourerem. Praktycznie codziennie jakąś widać, a czasami po kilka sztuk. |
Kto lata Oplem w Gdyni z nalepką :P
Widziałem, też miesiąc temu duzego zarośniętego Pana w koszulce ATForum na bulwarze w Gdyni |
Komorniki - ładna czysta Afryka ciemno szara z kufrem centralnym.
|
Dzisiaj przed 13 na drodze między Gostwicą a Stadłami (małopolska), piękna Afryka, kto to??
|
Czerwona AT Poznań sobota(dziś) 10:30 na Niestachowskiej
|
Cytat:
|
Na weekend jestem tylko u brata.
|
Dzisiaj przełęcz kozia szyja powyżej wsi kopaniec. At rd 04 i chyba piaskowa dr. Ktoś od nas?
M |
Rd07 niebiesko-czerwona kilka razy widziana w Gdańsku na Kartuskiej, któż to? :D
|
Kamieniołom Szymiszów -zawody CC. Widziałem jedną AT w malowaniu czarno pomarańczowym oraz 2 x LC8: srebrne 950 i niebieskie 990S.
|
Dwie pikne siódemki z ,,a" w stronę Kędzierzyna Koźla(DW 408) dziś 10:10 koło Korzonka :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:52. |