![]() |
wszystko fajnie ale ,ten filmik na yt nie jest do konca wiarygodny,tzn moze samo pryskanie woda takim strumieniem ,byloby to bardziej adekwatne badanie gdyby wiatr wial w motor a nie woda z weza w szybe,wtedy na pewno inaczej bedzie wygladal wynik badania deflektora, duze smiglo albo dwa obracane w lewo i prawo zrobia wiatr i wtedy woda,,,,,
taka moja mala uwaga |
A moja jest taka, że możesz mieć rację, woda to woda. W rzeczywistości wygląda to lepiej niż na filmiku. Chcesz sprawdzić to zakup, zamontuj i oceń.
|
Zakupiłem do RD04 na początku sierpnia tego roku, ale dopiero wczoraj sprawdziłem jak działa na deszczu. Jestem zadowolony, mimo że 100% osłony nie daje to jest o niebo lepiej. Może następną zamówię nieco wyższą, bo nadal odczuwam powiewy przy wyższych prędkościach (90-100 :D :D :D) Stu procentowej ochrony nie daje nawet ta firma ot tych gumowych takich tych...
|
wd60, poszło zapytanie na priv:)
|
Deflektor wysłałem
|
Deflektor doszedł, leży jak ulał;]
Profesjonalna robota i szyba wysyłka! dzięki |
Odświeżamy
|
Przesyłka dotarła. Jak zwykle pełen profesjonalizm i indywidualne podejście do klienta.
Bardzo dziękuję. |
Nastąpiła zmiana formy wysyłki, wysyłam kurierem GLS. Koszty zbliżone do Poczty Polskiej a dostawa do rąk własnych na drugi dzień od złożenia zamówienia.
|
Cześć!
Dobrze się składa, chętnie skorzystam z możliwości szybszej formy doręczenia :) Z uwagi na fakt, że po ostatnim wypadzie wróciłem bez deflektora, potrzebuję nabyć kolejny. Przekonałem się o tym w drodze powrotnej, po wyskoczeniu na twarde.:at: Wtedy też zorientowałem się, że go nie mam.:dizzy: Zgubiony, nabyłem razem z motocyklem, był raczej innej produkcji i dosyć wąski. Szyba na wysokości 5 cm poniżej górnej krawędzi ma ok 25 cm, niska, wygląda na standardową RD04. Wybór nie mały, więc co teraz proponujesz założyć przy tej konfiguracji? |
Pisz do mnie na euro.agencja@wp.pl
lub dzwoń 530840480 |
Coroczna Akcja Wymiany Szyb
Witam wszystkich i zapraszam do skorzystania z mojej oferty.
Ceny od 2017 r. nie uległy zmianom!!! Widzimy więcej - akcja wymiany szyb !!! Temat jest prosty. Wszystko się starzeje i zużywa. Szyba w motocyklu i w deflektorze rysuje się, a gorsza widoczność to mniejsze bezpieczeństwo. Dlatego też rusza kolejna akcja wymiany szyb w deflektorach. Od dzisiaj do końca roku zbieram zamówienia na same szyby do deflektorów, które były wcześniej u mnie zakupione. Można się tutaj zapisywać, można bezpośrednio na e-maila euro.agencja@wp.pl tel.530840480 Dane do wysyłki: 1. imię i nazwisko, adres, rozmiar szyby. 2. do faktur firmowych - dodatkowo NIP, pełna nazwa firmy Cena szyby 40zł (32zł + 8zł przesyłka) niezależnie od wielkości i kształtu, ale tylko w zakresie wzorów do tej pory sprzedawanych. Jeśli komuś będzie potrzebne indywidualne zamówienie to indywidualnie rozmawiamy. Wzory znajdziecie tutaj: https://goo.gl/photos/pu6ZNCMVjsougqDx5 lub tutaj: http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=6517 Jeśli, któregoś wzoru tam nie ma a był robiony, to też się liczy. Każdy kupujący dostaje fakturę. Wysyłka po wpłacie na konto: Euro Agencja Waldemar Dobrowolski 47-400 Racibórz, Rybnicka 15/1A ING Bank Śląski 07 1050 1328 1000 0090 7299 8009 |
SUPER !!!
e-mail już idzie ... :Thumbs_Up: |
A jak bym potrzebował samych uchwytów bo mi jeden zrobił bum to tez da radę ?
Niezbyt Pro to wyglada bo dorobiłem z tego co miałem pod ręka czyli sklejki 😎 |
blue12, oczywiście ale wyślij emaila abym Cię zlokalizował
|
Cześć
Oczywiście jestem tym klientem który na ostatnią chwilę kupuje w okresie niesprzyjającym do wysyłek ale jakby się udało to byłbym wdzięczny:D Przelew poszedł: Piątka:beer2: |
Są deflektory do Romet ADV 125 fi rpro ?
|
:) da się wystrugać
|
A jaki to koszt jaki
rozmiar? bo był bym zainteresowany ) |
Gdzie mogę zobaczyć deflektory do CRF1000 2019r.Jakaś strona by się przydała.No chyba że trzeba tutaj zamawiać .Sory ale świeży na forum jestem.
|
Strony raczej nie ma, dzwoń na nr podany wyżej. Użytkuje u siebie deflektor od wd60 i polecam.
|
Chciałbym chociaż zobaczyć jak to wygląda jaki zakres regulacji wymiary.
|
Cytat:
|
Poszedł mail do wd60
|
Wyslalem priv
|
Odświeżę temat.
wd60 Jak wygląda sprawa cenowa na dzień dzisiejszy i który polecasz z doświadczenia? Napiszcie proszę jaki Wam deflektor się sprawdził do CRF 1000 i ogarnianej szyby który byście polecili przy wzroście 176 cm. Jak byście mieli jakieś fotki to proszę zawsze dobrze zobaczyć jak to wygląda. |
Każdy oferowany przeze mnie deflektor jest dedykowany do kształtu szyby w motocyklu, do zajmowanej pozycji i wzrostu kierownika. Często w użyciu jest papierowy szablon, który przyklejony taśmą do szyby motocykla daje lepsze wyobrażenie o końcowym afekcie.
Idea deflektora lekkiego a zarazem bardzo elastycznego wymusiła ograniczenie do niezbędnego minimum części metalowe (śrubki i nakrętki), nie ma w nim sztywnego i kruchego poliwęglanu. Niestety materiały potwornie zdrożały (PMMA i Pet-G robią Szwedzi) a i prąd do lasera jakoś nie tanieje. Adres emailowy i telefon jest nadal ten sam. Pisz, dzwoń, będziemy temat ogarniać. Co do zdjęć, to fajny pomysł bo i ja ich nie mam :) |
Można kupić?
|
Też byłbym zainteresowany, poprosiłbym o jakieś zdjęcia jak to obecnie wygląda, jakie mocowania, wymiary i cena?
|
:Thumbs_Up:
Ja się nie doczekałem informacji zwrotnej. |
Cytat:
|
Panowie jestem, skończyły mi się uchwyty i muszę wystrugać nowe. Pewnie w przyszłym tygodniu zacznę ogarniać wysyłkę.
|
1 Załącznik(ów)
wd60, ogarniasz taki deflektor tylko z żółtą szybą? :at:
|
Szyb kolorowych nie mam i z PET-G nie będzie. Z poliwęglanu szyb w ogóle nie robię bo są niebezpieczne po pęknięciu. Możesz sobie okleić jak szybę w samochodzie, jak już musisz mieć kolorowo.
|
Ja już podziękuję. Wykazałem się chyba maksymalną ilością cierpliwości, bo od 21 stycznia. Pod koniec tygodnia mam wyjechać, więc więcej czasu nie mam na czekanie. Nie jest to produkt pierwszej potrzeby, ale wystarczyło dać znać przez e-mail, że nic z tego nie będzie. Zamówiłem dziś w innej firmie. Człowiek obiecał, że deflektor będzie u mnie najdalej za 3 dni. Urazy nie żywię, tylko niesmak mam lekki. Wszak coś się ludziom oferuje. Coś czego nie ma i będzie w nieokreślonej przyszłości :) CF |
Żeby być uczciwym, dodam, że człowiek - konkurencja wysłał deflektor dla mnie, ale nie do mnie. Pomylił adres :D:D:D Nie wiem o co chodzi. No nie wiem. Jadę bez :D CF |
Chodzi o to, że miałeś jechać bez deflektora! :)
Szerokości Celofan! |
Bez paniki Panowie, trudny czas cen! Wreszcie dostałem materiał po w miarę akcentowanej (a nie ponad trzykrotnie wyższej) cenie. Po przerwie świątecznej mam go dostać i po kolejnych kilku dniach deflektory będą dostępne. Wysokie koszty materiałowe nie pozwalają na produkcję "na półkę". Nie powtórzą sytuacji z poprzednich lat, że dostarczenie deflektora po jego zamówieniu było na drugi dzień. Sory, tak już raczeń nie będzie. Nie pobierałem nigdy zaliczek, często wysyłałem czekając na przelew ale dzisiaj wszyscy muszą uzbroić się w cierpliwość. Potrzeba posiadania deflektora da się przewidzieć (inaczej z króćcami bo to sprawa awaryjności, ale one są na półce :) )
|
Czyli ile teraz to kosztuje?
Czy wiesz może który z oferowanych przez Ciebie deflektorow podejdzie do 300 rally? |
Błąd
[QUOTE=wd60;777834]Bez paniki Panowie, trudny czas cen! Wreszcie dostałem materiał po w miarę akcentowanej (a nie ponad trzykrotnie wyższej) cenie. Po przerwie świątecznej mam go dostać i po kolejnych kilku dniach deflektory będą dostępne. Wysokie koszty materiałowe nie pozwalają na produkcję "na półkę". Nie powtórzą sytuacji z poprzednich lat, że dostarczenie deflektora po jego zamówieniu było na drugi dzień. Sory, tak już raczeń nie będzie. Nie pobierałem nigdy zaliczek, często wysyłałem czekając na przelew ale dzisiaj wszyscy muszą uzbroić się w cierpliwość. Potrzeba posiadania deflektora da się przewidzieć (inaczej z króćcami bo to sprawa awaryjności, ale one są na półce :) )[/QUOT
|
Błędnie napisane własne posty możecie sami usuwać. W razie jakichkolwiek problemów moderacja służy pomocą.;)
|
Nowa partia deflektorów jest już dostępna. Pierwsze sztuki poszły w świat.
Zapraszam, dzwonić pisać... :) |
Wudu :) a do CRF300 rally już coś masz dopasowane, sprawdzone?
|
Dzwoń 530840480 to powiem jak spasować szybę deflektora na wymiar
|
Sorry miała być PW
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36. |