![]() |
kurwa poplakalem sie -DOPING JEST MEGA ten film bedzie kultowy za jakis czas!!!
|
Lordzie Farkuadzie zniknąłeś jak Travis za wzniesieniem, co z Tobą się działo??:D
|
Ale zaraz mnie szlag trafi.
Mam założoną blokadę na youtube i nie mogę tego oglądnąć a do popołudnia nie wytrzymam. |
giziu obejrzyj przez komórkę
tytuł to: "Dawaj K.....WA :)" w roli głównej jesteś Ty :) |
"Szczeciński Paprykarzu" :haha2:
|
Cytat:
|
Cytat:
A jak w końcu i ona to obejrzała to długo musiałem ją podnosić z podłogi. I miała strasznie zwarte dolne kończyny na tej podłodze. Ponoć pomagała zwieraczom aby nie puściły ze śmiechu. |
Cytat:
|
Zacna impreza....dzięki WSZYSTKIM za klimat a zwłaszcza '' szczecinskiemu paszteciarzowi''.... i Pindorowi za oprawe artystyczną!!!!
|
Impreza Miazga, klimat Miazga, off Miazga, ogórki i smalec Szymona Miazga, Pindor Miazga.:Thumbs_Up:
|
W tym dniu byłem dla Pindora chyba natchnieniem.
|
Cytat:
|
Cytat:
prawie popuściłam w gacie ze śmiechu... Pindor, nie dość, że jesteś mistrzem parkietu, mega mistrzem striptizu, to jeszcze doping u Ciebie lepszy niż u Króla Darka Szpakowskiego... kurwa, aż żal że nie komentujesz rozgrywek naszej ligi.. widać, że potrafisz działać cuda :D :haha2: :haha2: zajebisty filmik :D |
Pindor na trenera kadry !!!!
|
8 Załącznik(ów)
Pięknie dziękuję Organizatorom za przednią zabawę zarówno na parkiecie, jak i offie. Pętelka offowa całkiem, całkiem :D Oby takich jak najwięcej. Organizacja całości - naprawdę wzorowa :bow:. Miło było wszystkich spotkać i poznać trochę nowych twarzy.
Wrzucam kilka fotek od stałego już bywalca naszych imprez Stevena, który również dziękuje za imprezę. Poza życiem "kulturalno - oświatowym" zdjęcia zrobione były podczas wypadu "krzaczorów" dookoła zalewu. Załącznik 15247 Załącznik 15248 Załącznik 15249 Załącznik 15250 Załącznik 15251 Załącznik 15252 Załącznik 15253 Załącznik 15254 |
Ciesze sie, ze moglam z Wami sie spotkac. Jestescie wszyscy bez wyjątku odjechani na MAXA. A przede wszystkim w koncu poznalam wieksza czesc lejdisowej społeczności.
Organizatorom dzieki za swietną impreze,- Offik bomba Cytat:
|
No to leżymy razem:) Ale fakt, warto było!
A co Pindora - jeszcze raz chciałabym podziękować mu za pomoc przy rozkładaniu namiotu:) Sama bym sobie nie poradziła... Pindor - jesteś wielki! :bow::bow::bow: |
Ja jeszcze może dodam że dzięki obecności na zakończeniu Ela stwierdziła że czopki jej już się nie podobają bo tylko ładnie wyglądają i nic poza tym a Afryka jest fajna bo można nią w błoto wjechać ;) Hmm chyba się zaraziła trochę wirusem XRV :D
|
Super impreza, super towarzystwo ukłony dla organizatorów za profesjonalizm:Thumbs_Up:.
Wielkie dzięki:) P.S. Jestem zdrowy:haha2:. |
" ....... SARDYNKO TY.... " :haha2::haha2::haha2::haha2::haha2:
|
trochę zdjęć z Białej
Cześć wszystkim obecnym w Białej :). Zapraszam do obejrzenia zdjęć z mojego, subiektywnego (oraz chińskiego i fellehowego :Thumbs_Up:) punktu widzenia :D. >biala_2010_FAT<
|
wielkie dzięki pany organizatory i wsie przybyłe
|
Okolica ładna, pogoda dopisała, ludzie bardzo mili, alkohol względnie tani, no czegóż chcieć więcej :)
Wielkie, serdeczne i śliczne podziękowania dla organizatorów za całe przedsięwzięcie :Thumbs_Up: Dzięki wszystkim za spotkanie :zdrufko: |
A ta jałowcówka - fantastyczna!!
|
Do podziękowań dołanczam link do fotek :dizzy: Dużo ich, bo dużo się działo!!!Przeważa Grupa Podlaska i Rambo :D , niestety na zdjęcia z offa zabrakło miejsca:haha2:
http://picasaweb.google.com/Covax198...zenieBiaA2010# |
"...było wspaniale, pięknie ogromnie
niezbyt cnotliwie, niezbyt też skromnie..." |
|
I ja przed godzina wyladowalem na germanskiej ziemi.Wyrabista impreza.Wielkie dzieki i szacun dla organizatorow.Milo bylo znajome geby spotkac i jeszcze milej nowe poznac.:D
|
1 Załącznik(ów)
|
Zajebista miejscówa, fajne dróżki do polatania po okolicy, świetny klimat i ludzie, super pogoda.
No i powód do ruszenia tyłka z domu :). Nam udało się zamknąć wekend przebiegiem sporo ponad tyś km :) |
:D Biała jak to biała, jest białą dziurą w historii :D.
Baggins / Ania :bow:. Podosowi za plakietkę i czapeczkę (użyczoną), Chińskiemu za ognisko i Ryśka :D, Zizigiemu - za to że był :D i Wiecznemu - bo dzięki niemu wróciłem :bow::bow:. Qwa wsiem za wsio :D. PS Fota dwóch jurków do kalendarza :haha2: |
Podziękowania.
Bardzo dziękujemy wszystkim uczestnikom zlotu w Białej za przyjęcie naszego zaproszenia i liczne uczestnictwo. Mamy nadzieję, że dobrze się bawiliście. Za nasze wpadki organizacyjne bardzo przepraszamy. Do organizacji zlotu w Białej przyczynili się: Ciepły Kaś Kasia Kuba Lewar Luk_m Łącznik Łysy Michał Padre Ropuch Sołtys Stopa Mirek Specjalne podziękowania dla: Kuby, który zaprojektował i wykonał banery, naklejki oraz całą poligrafię zlotową. Jacka „Ciepłego”, który ufundował i osobiście wykonał znaczki zlotowe. Ekipie od "Ciepłego", która pomagała nam przy instalacji nagłośnienia. Grześka „Stopy,” który zorganizował koszulki zlotowe w dobrej cenie. Mojemu synowi Michałowi, który użyczył nam swojego sprzętu, nagłośnił piątkowa imprezę i sobotni koncert. Kapeli „Grzmiąca Półlitrówa”, która nam wspaniale zagrała i dzielnie znosiła „występy” naszych kolegów w stylu „Mam Talent”. Jurkowi właścicielowi ośrodka, który jakoś to wszystko przeżył. Samborowi, który przygotował piękny film o Izim. Naszym kochanym Lejdiskom, które wspaniale przeprowadziły konkursu piękności AT. Oli i Tadeuszowi którzy nakręcili i w błyskawicznym tempie zmontowali filmik. .............., dzięki któremu w okolicy nie pojawili się ludzie bezpośrednio związani z lasem. Wojtkowi W, który rozwiózł i zwiózł sędziów z punktów. Pindorowi za wspaniały doping. Wam wszystkim bardzo dziękujemy za zbudowanie tak fantastycznej atmosfery.:bow::bow::bow: Jeszcze raz dziękujemy wszystkim Sponsorom za wspaniałe nagrody.:bow: Organizatorzy. Filmik i zdjęcia niebawem. |
Teraz dopiero mi sie łapy przestali trząść, więc naklepuję jak bardzo mi sie podobało. BARDZO :D
Dzieki za zaaajeeebistą, rodzinną atmosferę i wogóle :Thumbs_Up: :Thumbs_Up: Zdrowia! :hello: |
Cytat:
|
Mirek...tak się nie robi. Przez chwilę był link do fotek - a ja nie mogłam ich oglądać z przyczyn zawodowych - a potem zniknął - jak tylko z piwkiem w dłoni i uśmiechem na ustach zasiadłam do ich oglądania...Nie zapomnę Ci tego zepsutego popołudnia.
|
Cytat:
|
Mam takie pyt. kto jest autorem piosenki z tekstem "Rumpel bedzie jezdzil za rok Afryką"? Stawiam dobra flaszke!!! :)
Bo wykonawce znam tez mam flache ;) a moze autor i wykonawca to ta sama osoba? http://picasaweb.google.com/Covax198...11944433553954 |
.... a zebyscie wiedzieli ze kiedys sobie kupie Afre :at:
|
śpiewa na bank RAMBO :haha2:
|
Cytat:
|
Ja nakręciłam filmik i robiłam chórek:D Dostane flaszkę:bow:???? A wogóle to jestem fanką śpiewu Rambo- z otwarcia też mam nagranie Jego występu:hehehe:
|
Rumpel to co, kupujesz moją Afrę??;)
|
|
Powinna być do odbioru jeszcze w tym roku:D
|
UWAGA!!!
Nadal poszukujemy zawodnika z numerem startowym 33 w kategorii Inne Motocykle, który zajął 3 miejsce i nie odebrał nagrody - puchar + olej silnikowy Agip 10W/40 3 litry. |
Spiewa..
Rambo jak nic .... ale śpiewak marny :) coś o blondynie słyszałem ....hmmm
|
Lepi miał numer 33 :).
|
Poszukujecie ... tzn że jeszcze nie pojawił się na mecie? :D
|
Lepi priv
|
wielkie gratulejszyn i podziękowania dla organizatorów, za sporstanie nie lada wyzwaniu organizacyjnemu przy takiej frekwencji i tak bogatej osobowości szanownego grona przybyłych,
atrakcji nie zabrakło nawet dla biegających zestawów :)))) :bow::bow::bow::bow::bow:dla służb wpychających pod górki i kolegów, którzy nie pozwolili Lejdison utonąć w piaseczku podczas offiku. p.s poszukuję kontaktu do damy o blond włosach, imię na identyfikatorze brzmiało ŻUCZEK, zapomniała zostawić dla mnie wiadomość na recepcji u p.Jurka. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:03. |