![]() |
STR przerobiłem i również uważam, że to świetna opona.
Wypróbowałbym coś nowego. Zastanawiam się jeszcze nad wapomnianym ax41 oraz tkc70 rocks. |
Byłem zachwycony ax41. W każdych warunkach. Jedyny mankament to szybko schodzą. Ale cóż... coś za coś. Nie można tego jednak porównywać do STR ani co tkc 70 bo jednak Bridgestone to pełnoprawna kostka. Chyba, że piszesz o 'zwykłych' ax41 a nie o advanturecross.
|
Dostałem ax do dzika za 150âŹ. Myślę,że za taką kasę warto nawet jak szybko zejdą. Dzięki za podpowiedzi.
|
Cytat:
pozdrawiam Marcin Jan |
Wczoraj zamówiłem zestaw tkc80 przód i tkc70 rocks tył. Głębokiego błota i tak staram się unikać więc powinno być ok ;)
|
Ax41 wyglądają fajnie. Pewnie je będę je testował po Motoz Adv. Ktoś dojechał je do końca? Jakie robią przebiegi Bridgestone?
|
Gdzie kupiłeś tkc80?
pozdrawiam Marcin Jan |
Cytat:
|
Nie wiem co macie to Motoz GPS na mokrm ale mi sie na tym super smiga. Opony bardzo wytrzymale, dobrze robia na szutrze , asfalcie i wszystkim co mozna nazwac droga. Zdecydowanie lepiej kleja niz K60 SCOT czy E 07 PLUS.
|
Szukam opinii na temat opony Mitas E-13 Rally Star 90/90/21 ,
miał ktoś może z nią styczność? Wydaje mi się najbardziej terenowa z homologowanych, warta jest swoich pieniędzy, czy pozostać przy sprawdzonej MC23? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:33. |