![]() |
|
opyla się za ta kwotę? czy szukac czegos innego
|
Myślę że drogo jak za używkę. Jakiś czas temu na allegrosz były dwa komplety HG na SHELTEX'ie NOWE po 400zł. Sam używam takiego i śmiało za taką kasę mogę polecić. Za 800 szukałbym czegoś podobnego ale... NOWEGO. Pamiętajmy że membrana się zużywa. Na motobazarze nie raz widziałem okazje takie że w tej kwocie śmiało byś się zmieścił. Ale jak zawsze, wybór należy do Ciebie.
Oczywiście ja nie jestem kompetentny jeśli chodzi o ciuchy bo dla mnie to i chodaki, kask rowerowy i płaszcz przeciwdeszczowy dobre. :D |
a no własnie, bo bo ja dopiero raczkujacy w tych tematach talze wole pytac znawcow. Fakt wydac kase to nieproblem, wydac u miejetnie to juz sztuka.a pracowalem na te pienidze ciężko i chial bym je jak najepiej spozytkowac.takze jakies wskazowki i linki do wyboru sprzetu bardzo byly by wskazane no i dzieuje za zainteresowanie. pewnie po odziezy bedzie kolejny zakup kasku:) a na koncu pewnie kredyt na pierwszy motocykl Africa
|
jak chcesz żeby ktos inny podjoł za ciebie decyzje to podejmie i cie zaraz ktoś podkupi. Juz wiesz ze produkty dawnego hein - gericke cieszyły sie uznaniem. Reszta to Twój wybór..
|
co prawda to prawda,ale ja zielony w tym temacie :(
nigdy nie miałem kurtawy motocyklowej. A i jeszcze jedno,odzież ma być lekko luźna? czy tak jak kurtawy na zimę ma być w sam ciach. jak z tymi rękawami,bo jak się pochylany to się rękawy skracają prawda,to jak to to ma być? |
Cytat:
Co do ceny się nie wypowiadam, ja za swój dałem coś ze 3 stówki i jak za tę kasę to uważam, że warto było. |
Tania Rd07a 2001 Tesco
http://moto.allegro.pl/item905344212...001_super.html
całkiem fajnie wygląda na fotkach :) A z tą ceną jeszcze fajniej :drif: |
Cytat:
ciekawe gdzie tkwi gwóźdź ... :dizzy: |
Felga EXCEL 21cali
|
Afryka tesco rally
Ta Afri już kiedyś była ale teraz jest za bardziej przystępną cene :
http://moto.allegro.pl/item909577299..._rodzynek.html :drif: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:40. |
|