![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Dubel ma rację co do tego, że moto GPS jest lepszy od mitasa07.
Należy też zwrócić uwagę, że u niego asfalt jest "ostry". W Sylwestra, w Polsce bez problemu mieliłem afryką na asfalcie na 2 biegu. |
Na drugim to i tak spoko. Ja kiedyś zerwałem przyczepność na starej 1 w okolicach DG na TKC80 przy 140km/h. Taki mamy asfalt.
|
Cytat:
|
Na moim LC8 950. Fakt było zimno około 5 stopni i deszczowo i był to wjazd na któryś z wiaduktów nad skrzyżowaniem. Od tak sobie leciałem i nagle zerwało przyczepność. Lekko się zdziwiłem jak mi dupa uciekła.
|
Cytat:
|
Z gazu Panie, z gazu a nie z redukcji z 5 na 3 na oblodzonym. ;)
|
Cześć.
Pewnie nic nowego nie napiszę, ale właśnie się okazało, że fabrycznie zamontowana przednia oponona Bridgestone AX41T jest wyząbkowana ( 1,5mm). Triaż mechaniczny w serwisie zakawalifikował to jako żółty kolor - zbliżający się okres jej wymiany. Dodam tylko, że na wskazanym dystansie nie było świrowania, obciążania i jazdy w ciężkim terenie. Na szczęście już tego modelu nie produkują. Podsumowując, nie polecam ww opon. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
1,5 mm się wyząbkowała i triaż mechaniczny w serwisie zakwalifikował jako żółty kolor.
A wskazany dystans to jaki? Na podstawie wyząbkowania kolega opon nie poleca no to z fartem, bo już nie są produkowane. Uwielbiam ten wątek. :haha2: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:10. |