![]() |
Cytat:
ogólnie mam identyczne spostrzeżenia do Twoich, generalnie model przygotowywany na szybko w stosunku do 2018/2019 poza regulowaną szybą i niższą wagą nie widzę niczego na + (chyba, że ktoś lubi tableto-bajery). Wagę osiągnięto częściowo przez subframe (to na plus także) ale również silnik tutaj się dowiemy z czasem jakie będą efekty. |
Ja już jestem na kupnie w przyszłym roku ... a co tam : szarpnę się na Nówencję z wszyskim ..... będzie w domu trochę szumu ... ale kupi się kwiaty bombonierkę i będzie git :)
Na drugi dzień zapomni że z konta zniknęło 94tysie :):) |
Tyle to nawet MTS 1200 enduro nie kosztuje:vis:
|
94 tysie z wszystkim. rocznik 2020
podstawa w manualu .... 2020 - 66tysi goły bez niczego ( wiem bo kupowaliśmy dla kolegi tydzień temu) |
Co to jest ze wszystkim? Na stronie Hondy najdroższa wersja DCT z zawiasem ES kosztuje 83300 więc 94 to spora nadwyżka chyba że zakładasz jakieś Hondowskie dodatki.
|
no mówię z wszystkim : kufry Ameliniowe , halogeny , obniżona kanapa , gmole (ale nie hondowskie) no i to by było na tyle :) czyli ....94 ... może przy moim rabacie jako stały klient dostanę zniżkę na 90 :)
a co najważniejsze ... liczę że będzie w końcu podłączenie do Googla a nie tylko zgnitego jabłka :) |
Oglądałem hondowskie kufry plastikowe (są większe od aluminiowych) i powiem, że chyba warto się na nie szarpnąć... naturalnie razem z zamkami na jeden kluczyk. No nie wiem. Do 2020, żeby przypasować obce kufry, to trza też jakiś wymyślny stelaż wsadzać, a tu wszystko jest i po zdjęciu nie ma nic, co by wystawało i szpeciło. Może czegoś nie wiem?
Niestety robi to sporą cenę... Zawias ES i DCT są mi zbędne. ES to fajny bajer którego nie wykorzystam w turystyce, a na pewno przeżyję bez niego, serwis też będzie kiedyś bez ES tańszy. Moje pyrkanie to nie zawody. Bez DCT dam radę, choć podoba mi się. No i zostanie kasa na kufry. :D Jeszcze to przemyślę przed zakupem i przegadam na zlotach. Mam czas. Chcę się zamknąć z zakupem w siedemdziesięciu kilku klockach. PS Gmole zamierzam sam wygiąć i pospawać. |
Cytat:
Kiedy ten zakup w końcu? Budujesz Pan napięcie. :-) |
wracam z urlopu w norwegii no i chyba okolice sierpnia
|
Plastikowe kufry boczne są naprawdę fajne. Pojemniejsze od alu i nie mają stelaża. Montaż bezpośrednio do motocykla więc po zdjęciu żadne rurki nie szpecą. Słabość to tylko 3 punkty mocowania. Brak poprzeczki za tylnym kołem powoduje że się "gibają". Centralny jest wielki. Jak ktoś jest na kupnie to warto je zobaczyć na żywo.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:57. |