![]() |
Przecież takie gumki z gwintem masz w kazdym sklepie motocyklowym.
|
Naczytalem sie o tych gumkach,jakie to przygody i wyzwania wam zgotowaly,dlatego jak bralem sie za moja to nie wiedzialem czy sie smiac czy plakac.Szyba zdjeta,zalozona i dopiero przypomnialem sobie ze przeciez tam powinny byc jakies nieznosne gumki :haha2:.Nie mam najmniejszego pojecia,jak mogly one komus przysporzyc klopotow.Zwykle gumki i tyle
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
http://sklep.olekmotocykle.pl/oxford...ki,353043.html |
poradziliście sobie z pofalowany asfaltem?
Ja w zakresie 45-55 falowanie odczuwam najbardziej. Opony nowe,koło wyważone w serwisie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
TKC 80 Ale na OEM Dunlopach było to samo.Może napęd już pada?
|
Co rozumiecie przez falowanie?
|
Ewidentnie płynny ruch góra dół na kierownicy jakby asfalt był pofalowany.Pwyżej 70 km/h znika
|
Cytat:
|
Moze rama krzywi sie i koła nie idą w jednej linii :)
|
Cytat:
|
Cytat:
D Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka |
Jakaś hybryda, czy co? Niby dct, to po co ta klamka sprzęgła? Spotkany dzisiaj w Krakowie na niemieckich blachachhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e8d6cecd91.jpg
|
może do 7 i 8go biegu :D
Nie poczekałeś, nie zapytałeś? oj ty |
Hamulec tył pewno
|
ale hamulec w dct jest normalnie na dole, a po lewej nie ma żadnej klamki, no chyba,że to był długoletni użytkownik skutera i wymaścił coś takiego
|
Sobie pewno zrobił gość dodatkowy tylny w ręce. Przydaje się w terenie jak stoisz na podjeździe w dziwnej pozycji i nie sięgasz do nożnego.
|
Rozmawiałem z serwisem,powiedzieli,ze może falować od zużytego napędu.
|
Zużyty napęd przy 1200 km??? Śmiała teoria.
|
U mnie było "falowanie" na nowych oponach i kompletnym nowym napędzie, ale to RD04. Po zmianie przedniej opony na inną, nową, falowanie ustało.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Test ekstremalny :-) D |
falowanie? a komu wężykuje powyżej 170km/h?
winny kufer centralny,deflektor i moja masa 67kg a no i jeszcze k60 Scout emocje gwarantowane |
Mi przy 200 zaczela ale odpuscilem gazu, gola tylko tankbag mialem
|
Magura na początku 2018 wypuści sprzęgło hydrauliczne do NAT.
|
Coś podobnego widzialem w f800 gs, fajna rzecz, jaki koszt?
|
Nie ma jeszcze informacji ale stawiam na jakieś 300 ojro.
|
Cytat:
A gdzie o tym piszą? d |
A jakie są zalety tego rozwiązania.
Sent from my SM-G903F using Tapatalk |
Cytat:
Cytat:
|
Tematmnie nie dotyczy bo mam DCT ale czy to znaczy ze orginalne sprzeglo jest zle?
|
To dla tych co mieli lc8 i lubią wymieniać wysprzęglik :haha2:
|
Niby gadżet ale obsługa klamki jednym palcem jest zajebista choć ja tradycyjnie wolę linkę ze względu na łatwość naprawy.
|
A'propos falowania, ja też tak mam przy niskich prędkościach. Dzieję się tak najczęściej przy odpuszczeniu gazu. 7 tys. przebiegu...
|
Afrę kupiłeś? KAT do wzięcia? Kumpel szuka.
|
Kupiłem. 2 tys. już zrobione :-)
Kat sprzedany właściwie od ręki. Ale piękne to bydle było. Musiało szybko wyjść. |
Kurcze szkoda ze KAT poszedł. W każdym razie gratuluję nowego nabytku :Thumbs_Up:. Niech służy.
|
Dzięki :-)
Będę gonił Ciebie w nabijaniu przebiegu. |
Manuala kupiłeś czy dla leniwych?
|
Cytat:
|
Dokładnie, o to mi chodziło.
|
Cytat:
|
Kto dzisiaj jechal czerwoną crf z tankbagiem ktm i zolta rolka w towarzystwie krolowej przez Lomze ? :)
|
Czy ktoś wie, czy można w serwisie na stałe wyłączyć kontrolę trakcji? Albo ustawić domyślny stan na "off" ?
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka |
Może bezpiecznikiem? A przeszkadza Ci to? W bmw wyłączanie jest bardziej upierdliwe hehe
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |