![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
W tamtym roku spotkałem chłopaczka w trasie miał jakieś kufry Hondowskie oryginalne w ATAS. Pamietam jak dzisiaj , mówił ze więcej niż 130 nie pojedzie bo mu kufry odpadną, to się wlekliśmy. Dzisiaj w Hondzie na nowej ATas tez był taki kufer, na dwa kaski. Jak bym go mocniej złapał to by mi w ręce został, nie chciał bym ich za darmo. O oryginalnych kufrach NAT już jest napisane wszystko ale ktos postanowił odkopać trupa
|
podobno obecnie robi je hepco becker i nie przypuszczam aby były tandetne, czy system mocowania plastikowych jest identyczny jak w CRF1000 ?
|
Nie zaczynajcie znów dyskusji o wyższości miękkiego nad twardym i odwrotnie. Każdy ma swoje preferencje jak i każdy system ma swoje wady i zalety. Jest wiele filmów w necie gdzie ludzie walą gleby z plastikowymi kuframi Hondy i nic za bardzo się nie dzieje. Ludzi objeżdżają świat z kuframi Alu i też dają radę. Co kto lubi.
|
Też miałem dylemat czy plastik czy alu, ale ten centralny plastik wygląda jak tv rubin:D szczególnie przy jezdzie solo. Zdecydowałem na alu. ale centralny wezme z givi alu 48l. i boczne alu hondy.
42 to troszkę mało do 48 jest szansa że może wejdą dwa kaski:D |
Cytat:
Do jazdy na codzień mam małego touratecha, a na wyjazdy oryginalne plastiki z hondy. Smukło i pakownie. |
Cytat:
D Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka Cytat:
D Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
3k za quicka ale pewnie za czas jakiś zamówię.. Mam nadzieję że jest plug and play jak np.w Yamasze
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:36. |