![]() |
|
Och jak ja bym tak chciał !!!!!!!!!!!!!
te zera widzieć lub szóstki mam ósemki |
Cytat:
|
pytanie o tlumik Remus
witam
zastanawiam sie nad licytacja tego ot towaru, a zazwyczaj jak licytujue to i kupoje :) http://cgi.ebay.co.uk/HONDA-AFRICA-T...item35a6e3bc11 bardzo bym prosil o kubel zimnej wody na glowe, chce uslyszec jakies przeciw, ze glosny, ze glowa boli od niego i takie tam bo jak nie to GO ZGARNIAM!!!!!! a tak powaznie czy takim soundem bede wstanie zdmuchnąc reszte kapeli, jak w przypadku dobrej gitary basowej ;) dajcie jakies info bo portfel zchudnie ........mam afri z 2002 czyli jak ulal, czy roznica miedzy fabrycznym a tym jest naprawde duza czy to poprostu fanaberie ze zmianamy fabrycznych tlumikow w moto. laickie pytania ale jestem lamerem, przepraszam ;) |
Ja mam, jeśli liczysz na dźwięk, nie kupuj, na zmniejszenie wagi od standardu, to jeszcze.... ale tak do 400 zł...
|
chomik jestem po nocce w robocie ichyba ciezko kontaktuje, napisz jak z tym dzwiekiem, i czy jestes zadowolony z niego, ot tak z serca ;) mi napisz, prosto z serca chomik pisz
ps. po wnikliwym wczytaniu sie w Twego posta wnioskuje :) ze rewelacji jednak zbasem tam niema? 400 zeta to on napewno niebedzie kosztowal juz teraz jest ponad 100 funa,.,.,.,., |
No nie wiem. Zdaje się, że właśnie ten wypierd ma koleś. I zdecydowanie najfajniej ryczy z ekipy a mamy Rombo, Leovince, i inne jakieś. Znam też wiele innych brzmień ale ten ma najfajniejsze. Jak lubisz fun a nie polityczną poprawność to wg mnie będziesz zadowolony. Najlżejszy to on nie jest, nie wiem czy w ogóle jest coś lżejszego od mojego rombo ale na pewno nie tak ciężki jak oryginał.
Głowa boli/nieboli: ja mam dużo głośniejszego od niego Rombo i jeśli chodzi o to, to nigdy nie było to powodem jakiegokolwiek bólu głowy :) |
yakuza - a ile chcesz za oryginal?
|
witam,
niezalicytowalem, pozostaje przy tym co mam:). , poszedl ten remus za 130 albo 140 funtow. Ps. Podos zauwaz tam jest jeszce "s" ;) |
Graty do RD03
|
Afryka 1998 3114 km!
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:20. |
|