![]() |
Ja wiem że Ty musisz walczyć z różnymi patentami kowalskimi i śrubkami które powinny być wymienione 5 lat temu :D
Jak sobie przypominam to chyba tylko z 3 razy miałem problem ze śrubką bo była objechana. Elektryczny udar dla mnie robi robotę w zupełności. Oczywiście trzeba przy gorszych śrubkach mocno dociskach, w przypadku udara młotkowego to się robi samo :) Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk |
Boze cos Polske... Bracie :)
|
Zrobiłem remanent w moich zestawach kluczy. Zwłaszcza w tych, które wożę w Garbatym i mam w garażu.
Pytanie do Was - jakiej firmy i gdzie uzupełnię na sztuki dobre klucze płasko-oczkowe? |
chyba powiedz ile chcesz wydać bo zaraz będą propozycje typu Gedore lub Facom :D
ja od lat 20 ponad, jestem wierny niepozornemu Honitonowi i nigdy się nie zawiodłem a jak jakieś nasadki 1/4'' popsułem bo pękły bity Phillipsa to wszystko wciąż jest w sprzedaży. no i oczywiście udało mi się zgubić grzechotkę 1/4'' również :D oferta na allegro po prostu. |
Na sztuki na bank ma Beta.
|
Emku, oddam. Oslony baki. Zapraszam.
|
Rozglądam się za halogenem/naświetlaczem LED, głównie to na budowę jak zacznę wykończeniówke, ale i w garażu przy dłubaniu też się czasem przyda, szukam czegoś ze statywem, czy takie 30W się nada ? Może ktoś coś poleci, na co zwracać uwagę przy szukaniu ? Co do ceny myślę tak do 150zł.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ce3d5a8ca5.jpg
Wysłane z mojego M2007J3SY przy użyciu Tapatalka |
Ja używam świetlówek w plastiku led 120cm dolutowane po 5 metrów przewodu z wtyczką bez opraw . Dają rozproszone światło a te psełdo halogeny walą po oczach.
Statyw dla mnie zbędny balast do noszenia |
Ja kupiłem jakieś pół roku temu taki zestaw. Z plusów to dwie lampy którymi możesz doświetlić większą powierzchnie. Jakość odpowiada cenie ;)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...6a5235246c.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Naświetlacz kupiłem 2-3 lata temu i mimo już dwukrotnej reanimacji (wymiany ledów przepalonych) jest nadal martwy. Ten który kupiłem był nierozbieralny. Szkło wklejone.
To nie ma żadnej wentylacji i można na tym jajka smażyć. Są rozbieralne, jakby ktoś chciał naprawiać. Min. to 50W mniejsze to świeca, jak świeczki nie warto. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:26. |