![]() |
Zimiok, powiedziałem swoje zdanie. Nie dam Ci się sprowokować z szacunku do tego wątku.
|
Cytat:
Wysłane z mojego 23117RA68G przy użyciu Tapatalka |
Nie ma.
Przecież wyraźnie napisałem, że: "Będziemy mieli przy granicy drugie państwo ala Białoruś, a tam jak wiadomo rozliczenia z historią idą po naszej myśli, białoruska lista katyńska jest jawna, cmentarz w Kuropatach równie okazały jak ten w Charkowie, zbrodniarze stalinowscy objęci są infamią, a nieliczne pozostałe pomniki armii czerwonej niszczone są jeden po drugim...". Dodam do tego jeszcze, że tak dobrze jak dobrze traktowana jest Polonia w Białorusi to na świecie ze świecą szukać. Żaden jej przedstawiciel nie siedzi w więzieniu ani w koloniach karnych, żaden też nie musiał z Białorusi uciekać przed represjami. |
Na chłopski rozum gdyby takie ekshumacje były jawne i publicznie dostępne to nie widzicie zagrożenia w postaci tłumów stojących pod sztandarami po dwóch stronach barykady gotowych na wymianę ciosów podczas gdy w centrum odbywa się ekshumacja?
Pomijam influenserów, wariatów i innych zjebów którzy przy tej okazji szukali by poklasku czy chwili zaistnienia w mediach. Tego oczekujecie? Naprawdę? |
Cytat:
Wysłane z mojego 23117RA68G przy użyciu Tapatalka |
Brzeszczot, aż dziwne że ekshumacja żołnierzy Wehrmachtu na UA odbywa się zawsze w spokoju i pomagaja nawet lokalesi.
Ekshumacje Niemców na Ukrainie lecą cały czas (do dziś) i bez naparzania się. Dziwne co nie? Wrzućcie w translatora https://www.volksbund.de/nachrichten/ukraine Pozwolenie na ekshumacje od ręki, pełne wsparcie , zgoda, podanie ręki, zdjęcia, wieczorem rozmowy.... Hmmm, dziwne to, ciekawe dlaczego? Może mi ktoś wytłumaczy? Ps. Znalazłem ten artykuł powyżej w języku polskim https://www.dw.com/pl/ukraina-szcz%C...ach/a-65475530 |
Cytat:
|
No właśnie!
|
Cytat:
Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka |
Tego na U ?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:04. |