![]() |
Kilkukrotnie wracam do Waszej wyprawy. Ciekawie czyta się opis i ogląda zdjęcia... To jest coś! Podziwiam za odwagę! Benjamin.
|
:Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumb s_Up::Thumbs_Up:
|
cieszy mnie , że po tak długim czasie chce się jeszcze komuś te wypociny czytać :)
Zgodnie z obietnicą ( choć już ponad rok minął ) będzie jakiś filmik z materiału który nagrał Piotr ( pozostałą część Roberta szlag trafił ) . Wkleję też na Picasa trochę więcej fotek. |
To czekamy.... się pospiesz bo kolejny rok zleci :)
|
Ciekawi mnie , bo mam plana na Mongolię w 2014 ,ale dojazd przez Rosję długi i po czarnym.
Ps. A varaderowiec to twardziel!!! Pozdr |
Wielki Szacun :bow::bow::bow:
|
no to czekamy na filmik
|
Przeczytałem i podziwiałem.
Oczywiście wielki szacunek co do trudów wyprawy a i podziękowanie za inspirację. I jak to mówią "nie święci garnki lepią"... taaa ;-) |
Kurczę, w tylu fajnych miejscach jeszcze nie byłem i nie wiadomo czy będę,
(realia życia ograniczają) ale oglądając i czytając Waszą wspaniałą relację z tej Mega-przygody drąży mnie coraz bardziej takie "natręctwo" nie do odparcia "PRZEŻYJ TO SAM"! :drif: Wiem że mi nie odpuści i może w końcu uda się zaliczyć ten kierunek, -zawsze najtrudniej jest ruszyć!.. :mur: Ogromny szacun z głębokim ukłonem :bow: dla Was, -i wielu innych Podróżników zamieszczających podobne relacje,:brawo: przez które : robota stoi, kobieta wrzeszczy (groźby karalne -z rozwodem włącznie) a dzieci nawet nie próbują podchodzić! :haha2: -Ale jak tu się zająć czymś innym :dizzy: póki się wszystkiego nie doczyta do końca?!.. Życzę wszystkim powodzonka, szerokości, przyczepności i do zobaczenia gdzieś na trasie... :at: ;):lc8: :at: :Thumbs_Up: Ps. A jak już się spotkamy to tak tradycyjnie -po Africa'ńsku, "macie w ryj" "Czarnuchy":lol8::D:chleje::zdrufko::beer2::friday ::beer::lol19: |
więcej fotek tutaj https://picasaweb.google.com/1095785.../RosjaMongolia
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:39. |