![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Trzeba być twardym a nie miętkim! Nie będziecie osamotnieni :). Jest kilku chętnych do spania w namiotach. I jeszcze jedno- łazienka dla "namiotowców" (jak poinformowała mnie Sz.P. Ania) jest nieczynna. W związku z tym możecie korzystać z łazienek w pokojach w ośrodku. |
Cytat:
Upsss... Podosku, cała w pąsach już jestem :p Wcale a wcale nie wiedziałam, że to brzydkie słowo jest ta.... noooo naje...ka ;) |
Chcialbym sie dowiedziec ile osob przyjezdza na lekkich motorkach, nie wazne czy sa na liscie czy nie ;-)
Tak chcialem sie zorientowac, nie wiem czy kajtek wspomnial ze kilka osob z organizatorem na czele bedzie smigac na 100kg motorkach i doszly mnie sluch ze dla tej gropy przewidziane sa dodatkowe atrakcje zeby wypelnic caly dzien jazda (prawdopodobnie szybciej bedziemy pokonywac trase) Z tego co wiem to bedzie kajtek ;-) , ja, Wuja, Cygan, Mariusz, moze Romek jak sie wyrobi.... i mam nadzieje jeszcze pare osob. kajtek jak masz takie info to podaj. Musze sie troche nakrecic bo od miesiaca nie jezdzilem wiec przezyje ja albo CRFa ;-) prawdopodobnie dotre dopiero na sobote bo mam 1800km dojazdowke, ale moze sie uda na piatek. Do zobaczyska Maro |
Hej Maro. Odpowiedzi od Kajtka nie uzyskasz, bo właśnie moczy kija w jakimś stawie i bije życiowe rekordy- wytargał 18,5kg karpia!!!. A ja nie wiem do końca. Tak sobie myślę, że będzie was około 15tu na lekkim sprzęcie. Jak co, to dzwoń do niego na kom.Pzdr.
Ps. Info dla "namiociarzy"- Kajt twierdzi, że nie jest tak żle jakby sie wydawało :). |
Cytat:
|
sobota rano po dyzyrach melduje się w Krzywopłotach, gdziekolwiek to jest :)
pozdrawiam |
Cytat:
No tak Puff, masz rację bo zrobiłam "błąd orytograficzny i zamiast tszoda, napisałam trzoda he he he :mur: a to jest faktycznie bardzo brzydko :p och, dziękuję że zwróciłeś na to uwagę, całe grono tzn cała trzcigodna Tszoda mogłaby się za to obruszyć:D pozdro, Maćka |
Nie piszę szie Tszoda tylko Czoda :)
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:57. |