Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Rajd Błędów tzw. "JURA ENDURAS DAYS” 19-21.09.2008 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=1274)

podos 16.09.2008 14:27

Cytat:

Napisał Maćka (Post 23834)
..., trzodę i najebkę zrobić :haha2:

no nie, nawet nasze damy uzywają słów obelzywych, wstydz sie!!!

Jola 16.09.2008 15:15

Cytat:

Napisał Vooytas (Post 23841)
"*W NAMIOCIE:
VOOJTAS- 1 os.- 110zł
MAC GS- 1 os.- 110zł"

Ja pier......... biore lokówke do suszenia butów kupioną na AgroDisco :mur:

Ja tu na deszczu, wilki jakieś........

Trzeba być twardym a nie miętkim!

Nie będziecie osamotnieni :). Jest kilku chętnych do spania w namiotach.
I jeszcze jedno- łazienka dla "namiotowców" (jak poinformowała mnie Sz.P. Ania) jest nieczynna. W związku z tym możecie korzystać z łazienek w pokojach w ośrodku.

Maćka 16.09.2008 15:39

Cytat:

Napisał podos (Post 23843)
no nie, nawet nasze damy uzywają słów obelzywych, wstydz sie!!!

Upsss... Podosku, cała w pąsach już jestem :p
Wcale a wcale nie wiedziałam, że to brzydkie słowo jest ta.... noooo naje...ka ;)

maro 17.09.2008 14:19

Chcialbym sie dowiedziec ile osob przyjezdza na lekkich motorkach, nie wazne czy sa na liscie czy nie ;-)
Tak chcialem sie zorientowac, nie wiem czy kajtek wspomnial ze kilka osob z organizatorem na czele bedzie smigac na 100kg motorkach i doszly mnie sluch ze dla tej gropy przewidziane sa dodatkowe atrakcje zeby wypelnic caly dzien jazda (prawdopodobnie szybciej bedziemy pokonywac trase)
Z tego co wiem to bedzie kajtek ;-) , ja, Wuja, Cygan, Mariusz, moze Romek jak sie wyrobi.... i mam nadzieje jeszcze pare osob. kajtek jak masz takie info to podaj. Musze sie troche nakrecic bo od miesiaca nie jezdzilem wiec przezyje ja albo CRFa ;-)

prawdopodobnie dotre dopiero na sobote bo mam 1800km dojazdowke, ale moze sie uda na piatek.

Do zobaczyska
Maro

Jola 17.09.2008 15:40

Hej Maro. Odpowiedzi od Kajtka nie uzyskasz, bo właśnie moczy kija w jakimś stawie i bije życiowe rekordy- wytargał 18,5kg karpia!!!. A ja nie wiem do końca. Tak sobie myślę, że będzie was około 15tu na lekkim sprzęcie. Jak co, to dzwoń do niego na kom.Pzdr.

Ps. Info dla "namiociarzy"- Kajt twierdzi, że nie jest tak żle jakby sie wydawało :).

PUFF 17.09.2008 15:57

Cytat:

Napisał Maćka (Post 23855)
Wcale a wcale nie wiedziałam, że to brzydkie słowo jest ta.... noooo naje...ka

Najepka nie jest brzydkie, ale napisalas trzoda, a to juz niezle przeklenstwo ;)

krystek 17.09.2008 17:37

sobota rano po dyzyrach melduje się w Krzywopłotach, gdziekolwiek to jest :)

pozdrawiam

Maćka 17.09.2008 17:49

Cytat:

Napisał PUFF (Post 23984)
Najepka nie jest brzydkie, ale napisalas trzoda, a to juz niezle przeklenstwo ;)

No tak Puff, masz rację bo zrobiłam "błąd orytograficzny i zamiast tszoda, napisałam trzoda he he he :mur: a to jest faktycznie bardzo brzydko :p

och, dziękuję że zwróciłeś na to uwagę, całe grono tzn cała trzcigodna Tszoda mogłaby się za to obruszyć:D

pozdro,
Maćka

hubert 17.09.2008 17:57

Nie piszę szie Tszoda tylko Czoda :)

wuja 18.09.2008 01:00

Cytat:

Napisał krystek (Post 23995)
sobota rano po dyzyrach melduje się w Krzywopłotach, gdziekolwiek to jest :)

pozdrawiam

Kolego z tego co wiem to masz moje detke od Ramiresa -wez ze soba, ok?

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:57.