![]() |
Moja czworka nosi w dowodzie inne nazwisko nizli moje :-) Rzekomo jak mnie zatrzymaja za granica z sasiadami to moge miec problem z powrotem... Aczkolwiek Małgoś dobrze prawi, a i znajomych w Zywcu moglbym odwiedzic... Pogadamy na tamie :-) Tam na miedzzybrodzie musze odbic z Zywieckiej ?
|
Możesz jechac przez BB, a na Żywieckiej przed blokadą w lewo - przez Przegibek, w Międzybrodziu na skrzyżowaniu w prawo.
|
A jak z Zywieckiej zjade na Tresna to tez dotre tak ?
|
Cytat:
|
Z Żywieckiej na Tresną?
Ale już tam za Łodygowicami? Dotrzesz, tylko Żywiecka jest nieprzejzdna [tzn. przejezdna jest, ino zakaz jest i mandaty wlepiają ;) ] od skrętu na Przegibek jakieś 2km. Możesz polecieć albo obwodnicą Bielska - czyli na kończynce skręcasz na S69 w kier. Żywiec, Korbielów, a zjeżdżasz na węźle "Mikuszowice". Albo przez Bielsko prosto - i w Bystrej skręcasz na światłach w lewo - na Wilkowice. A na kolejnych światłach w prawo na Żywiec :) |
hehe, już się pogubiłeś? To jeszcze ode mnie: walisz przez Bielsko i na Żywiecką, a jak Ci stanie przed oczyma zakaz ruchu, to skręcasz w lewo i jedziesz przez górkę, fajną drogą, aż do poprzecznej drogi i tam w prawo i jeeeedziesz, jedziesz aż do zapory.
|
No i Ekipy pognały zostawiając za plecami Beskid Żywiecki :)
|
Dojechałam!
:D |
Ja też:D.
|
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:08. |