![]() |
Cytat:
Pamiętaj, to tylko plotki.... :):):) |
Przez chwile nawet by mi nie przyszło na myśl żeby nie dojechać do końca traski.
Pomimo ogromu kurzu i piachu jazda sprawiała ogromną przyjemność. |
Cytat:
- Panowie zgineli z holu dwa kwiatki ,impreza bedzie ale rozjebana jak sie nieznajda no i potem juz over:dizzy: na moje to te kwiatki zakosily szczyle co tam byly na wycieczce ;) |
A pamieta ktos zadania jak szły? co tam było np na zad. 1
1 . przedszkole 2. paśnik co liśćmi był opatulony. 3.ta płyta koscielna 4.bagna Trzcielskie 5. nyska 6.ten co w indiach umarł, Żylazko chyba miał na nazwisko. 7 Byłam tu..Gonia 8. masowe egzekucje 9. katowanko sprzeta przez 15 minet 10. Katowanie sprzeta przez 15 minet. 11.Bugiet , chyba słoneczniki:) co jeszcze bo nie pamietam, a ciekawi mnie to bo niedoczekałem do zakonczenia imprezy o 17 00. |
Zmora tegorocznej Pyry...
http://www.cyberfoto.org/picture.php?filen=f38603e2b3 |
imprezka całkiem ciekawa, kurzu co nie miara :) ogólnie same pozytywy
gleba na pierwszych 5 km trasy, ale szczescliwa 0 strat, no moze poza lekko skrecona noga w kolanie( poczułem dopiero w drodze powrotnej do domu) współpraca miedzy uczestnikami na trasie super, trochę za dużo było tych gwoździ :) znalazłem po drodze dętkę ktoś zgubił, jakby co do odbioru w Bydgoszczy haha - znaki szczególne posiada dwie dziury ;) Dzięki koledze który miał ze sobą naszywki forumowe, gdyby miał dętki to by zarobił na paliwo powrotne do domu ;) Dzięki wszystkim za zajebista impre |
no przelotowa nieraz dochodziła do 120km/h na szutrze :D Ale po za pęknietym stelarzem przednim bez przygód ,hehe
|
2 Załącznik(ów)
|
Kurcze ktoś wam porozrzucał te gwoździe na trasie czy co ?
|
3 Załącznik(ów)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |