![]() |
no to sie spotkamy chyba :)
|
Wczoraj w ramach zapoznania z warunkami terenowymi zrobiłem prolog trasy - (prawie) offem z Opola do Zdzieszowic :D
https://plus.google.com/photos/10523...JDhx67M0O6K4QE |
Kiedyś ten trip zrobię w całości od samej granicy z czechami
|
jakbyś kiedy próbował dalej na południe prawym brzegiem w stronę kętaki to daj znać będę czekał w odwodzie...
|
Panowie,ja niestety odpadam.Do zeszlego tyg. trzymalem termin jako pewny,ale niestety nawal pracy przekreslil wszystko.Zycze wam fajnego wypadu:Thumbs_Up:.Moze nastepnym razem :)
|
Cytat:
|
Cytat:
w tamtym roku próbowałem tamtędy przejechać. Po tej próbie przekonałem się po raz kolejny że Cynciu jest kolegą a w osłonie silnika pozostała dziura.. Mając w pamięci iż nie odstawiłem mu za to flaszki wybrałem się tam na rowerze dwa tyg. temu ... Gdyby trzymać się samej linii brzegowej to ten odcinek jest nie przejezdny... Zwalone drzewa oraz TO miejsce skutecznie Cię zatrzymają... jak co to daj kody że tam się wybierasz... oczywiście wcześniej odpowiednio bo ja teraz to bardziej w górach niż nad Odrą pomieszkuję... Ale jak co to mogę zjechać na tę okoliczność ratunkową...;) |
Można wziąć pod uwagę możliwość przekroczenia Odry kładką przy taśmociągu na wysokości Kątów Op.
|
Rozumiem ze spotkanie w organizacyjne "Projektu Odra" nastąpi w piątek 24go o 21.00 pod A ?
|
Tym razem obiecuję że będę ;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:47. |