Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   WINTER SZUTER PARTY Ukraina 21-24 luty (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=16308)

makumba 02.03.2013 00:57

Cytat:

Napisał Mirmil (Post 296232)
Puszek, filmik REWELACJA!!!!
Super odglosy trzeszczacej liny przy wyciaganiu Ferrozy

nooo trzeszczała ale sie nie urwała a twoja za to na odwrót hihihi....

Miras Sc 02.03.2013 16:44

6 Załącznik(ów)
A taki patyczek popsuł Feroze

Załącznik 38151

Efekt był taki

Załącznik 38152

Wydarzenie wywołało eksplozję radości u załogantów

Załącznik 38153

Wizyta u gumolepa i wstawienie dętki zaradziło zmartwieniu

Załącznik 38154

Na lince Ferozka czuła się najlepiej

Załącznik 38155

A wogóle to często się psuła :D

Załącznik 38156

Oczywiście ten fotoreportaż jest tendencyjny i nie odzwierciedla rzeczywistości.

Makumba i jego Feroza świetnie dawali sobie radę :Thumbs_Up:

Do następnego razu :beer2:

zbyszek_africa 02.03.2013 22:14

Oooo! A ja na to NIE POZWOLĘ! S K A N D A A A L :D
Fotoreportaż jest wyjątkowo tendencyjny i manipulowany.
Kolego Miras zachowujesz się wyjątkowo niekoleżeńsko. Na trzeciej fotce to załoganci kolegi Mirmiła tak się cieszą na tego kapcia JES, JES TRAFIONY...
bo kierownik posłał ich tam w dzień wcześniej żeby podłożyli te szpile...
To ten z tymi kulami w srodku zdjęcia z uśmiechem bazyliszka na ustach.
Po lewej obok tych dywersantów stoi Puszek filmując to wszystko. Sądzę że On był też zaangażowany (miał wiedzę) w tę akcję.
Na zdjęciu po prawej to Makumba i jego załoganci (jeszcze trzeźwi) przygotowują się do wymiany koła. Przypomnę że załatwili temat w ciągu 1,2sek.
czyli lepiej niż mechanicy w F1.

Na temat Makumby jego dzielnego auta i także jego świetnych mechaniorów malkontenci WIECIE CO...

A co do Puszka, jego zmontowanych zdjęć i filmu w stosunku co do mojej skromnej osoby to powiem ŻE TO WSZYSTKO NIEPRAWDA
JAK MOŻNA , JAK MOŻNA...Oddam sprawę do Trybunału w Strasburgu....
pozdr

Ps. K..a nie umiem skopiować zdjęcia:mur:

makumba 03.03.2013 02:32

Cytat:

Napisał zbyszek_africa (Post 296560)
Oooo! A ja na to NIE POZWOLĘ! S K A N D A A A L :D
Fotoreportaż jest wyjątkowo tendencyjny i manipulowany.
Kolego Miras zachowujesz się wyjątkowo niekoleżeńsko. Na trzeciej fotce to załoganci kolegi Mirmiła tak się cieszą na tego kapcia JES, JES TRAFIONY...
bo kierownik posłał ich tam w dzień wcześniej żeby podłożyli te szpile...
To ten z tymi kulami w srodku zdjęcia z uśmiechem bazyliszka na ustach.
Po lewej obok tych dywersantów stoi Puszek filmując to wszystko. Sądzę że On był też zaangażowany (miał wiedzę) w tę akcję.
Na zdjęciu po prawej to Makumba i jego załoganci (jeszcze trzeźwi) przygotowują się do wymiany koła. Przypomnę że załatwili temat w ciągu 1,2sek.
czyli lepiej niż mechanicy w F1.

Na temat Makumby jego dzielnego auta i także jego świetnych mechaniorów malkontenci WIECIE CO...

A co do Puszka, jego zmontowanych zdjęć i filmu w stosunku co do mojej skromnej osoby to powiem ŻE TO WSZYSTKO NIEPRAWDA
JAK MOŻNA , JAK MOŻNA...Oddam sprawę do Trybunału w Strasburgu....
pozdr

Ps. K..a nie umiem skopiować zdjęcia:mur:

choc jeden prawy człowiek! :) a sie moze wezme i zmanipuluje filmik jak sklerozka wyciąga reszte swity może co?

Tofel 07.03.2013 21:10

Mówią, że lepiej późno niż wcale, ale cholera wie czy rzeczywiście tak jest.

Tak czy siak chłopy dzięki za fajną imprezę!! Przewietrzyła mi jak należy głowę i teraz już wiem, że za rok rzucam pracę, wsiadam na swojego muła i ruszam w siną dal, bo inaczej śmierć marna mnie czeka. Szczerze to już nie mogę się doczekać i żal dupę ściska, że trzeba jeszcze te jakieś 260 razy iść do fabryki i tyrać na Niemca.

A na kolejną edycję Mirmił Party piszę się wszystkimi kończynami, choć przyznam, że najchętniej na motocyklu, choć i udziału Terranem czy inną Ferozą nie pogardzę!

miro&afryka 08.03.2013 00:10

Cytat:

Napisał Tofel (Post 297853)
i teraz już wiem, że za rok rzucam pracę,

Panie Tofel,

jutro o 08:00 ante meridiem Pana w moim office widzę, porozmawiamy o Pana planach.

Senior Junior Head-master Office Supervisor

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:08.