![]() |
Dwa cytaty z muminków :)
"Hej! powiedział Ryjek. Odkryłem ciekawą ścieżkę. Wygląda niebezpiecznie. Jak niebezpiecznie? spytał Muminek. Powiedziałbym, że niezwykle niebezpiecznie odparł poważnie mały zwierzaczek Ryjek. W takim razie musimy wziąć ze sobą kanapki i sok postanowił Muminek" "Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami rozmyślał Ryjek. Widzi się je, jak pędzą w nieznane, i nagle nabiera się strasznej ochoty, żeby samemu też się znaleźć gdzie indziej, żeby pobiec za nimi i zobaczyć, gdzie się kończą..." Kurde a jak byłem mały to nie lubiłem tej bajki :) |
Cytat:
Będą paczki z Afryki :D |
Tak się zastanawiam, czy Mazeniakowi jako pierwszemu uniemożliwić kasowanie i edycję postów, bo jak się znów obrazi to będzie mi tego brakowało ;)
pozdr, laska |
Hehe, fajna historyjka :)
nam też się zdarzyło rondo w podobnym miejscu... tylko ze z 700 udalo sie zejść do 200 ale też na oficjalnym papierku :) Gadkę cisnęliśmy ze dwie godziny ale nie udało się nic więcej ugrać:) może dlatego, że jechaliśmy "tam" a nie "z powrotem" :) a przed dakhlą jest taka plaża gdzie odpływ ma z 5km długości, zeszliśmy na plażę i szliśmy godzinę a nawet nie doszliśmy do wody... a było widać po śladach na piasku że jeszcze niedawno tu była :) |
.........
|
.........
|
|
.........
|
i o ile sieniemyle to ten wloczykij zawsze opierdalal spizarnie muminkom.....
|
Cytat:
Wyplułem kawę...na szczęście nie na lapopa, bo Niemcze bym cię obciążył kosztami! ;) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:40. |