![]() |
Mnie też huj w Płocku. Ale jest to wielki most i jak go dalej nie ma tzn, że aktualizacja jest gówno warta. To jak, jest czy nie ma ??
|
Ty, trolu bagienny :p przecie darownym koniom sie nie zagląda w kły :p
w sumie niewiem bo nie mam garmina odbiornika żadnego chwilowo, a w mapsurce nei wiem jak wrzucic JMG 1,6G :) |
Cytat:
Ty... Ty....... Ty......... eee, hmm, oo,uf a ja przynajmniej wiem jak wrzucić do MapSource'a IMG :haha2::haha2: |
powiedz :drif: :bow:
cofam wszystko co złego o Tobie powiedziałem a nawet pomyślałem. dożuce POlske 2008.2 GPmape i Polske TOPO GP 2008 :oldman: |
Cytat:
Mam wszystko :haha2: Generalnie sprawa jest prosta, choć wymaga małej wprawy ;) Potrzebujesz użyć gmaptool i mapsettoolkit. Ja nigdy bym źle o Tobie nie pomyślał ;) Nawet po ElSol :oldman: |
nie lubie Cie, ale powiem Ci że są dwa mosty na 2009 eu :) :p ;) :oldman:
|
oooo, to chyba zassam. ;)
Mimo tego, że jesteś brzydki i niemiły to nadal Cię lubię :) |
Zapodalem sobie zumo400 (najnizszy z serii) bez wodotryskow i innych dupenszwancow! wbite mapy uk do pamieci z poprzedniego mam sd z europa, polska z ump (pracuja tam ludkowie nad europa widze). Sprzet daje rade i nie boi sie deszczu nawet wyspiarskiego!:)
cena na wyspach okolo 1000pln noweczka |
to z tym map tol czy cos nie zawsze sie udaje lepiej poszukaj mapy w formacie instal .exe i bedzie bez problemu.
|
Cytat:
Trzeba pewnie moment zaczekać. A gmaptool działa zawsze. Może coś źle robiłeś ? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:22. |