![]() |
Wrócił. I to w znakomitym stylu:D
Dzięki! |
...zanim przeczytam!
Calgon, czy wszystko w porządku?! Masz jakieś problemy? Mogę jakoś pomóc, zadzwonić, pocieszyć?! QRWA 2-odcinki na raz? ? ? Jakaś obłożna choroba cię dopadła, że tak się "śpieszysz"?! Pozdro Orzep p.s. Dobra, teraz wracam TO przestudiować, coś spłodził ;) |
4 Załącznik(ów)
Nasz wspaniały wieczór obfitował w wiele urokliwych i mocnych akcentów, które na długo zapadną w naszej pamięci:p: Romantyczny nastrój i zdjęcia o charakterze słitfoci Kulinaria z najwyższej półki o które dbał charyzmatyczny Top Chef Maniek Śpiew naszego Maestro, który niczym Żebrowski uwodził poezją http://digidy1.wrzuta.pl/audio/8Fqv7...nem_do_podlogi ps.Admina proszę o wrzucenie szlagieru Sławka w wersji wrzuta:-) Hasło ,które padło na dobranoc to przeprowadzamy atak szczytowy o godzinie 5.15 rano-jak było,w następnym odcinku! |
Na-resz-cie!:Thumbs_Up:
|
Jedziesz, jedziesz! Jedziesz dalej! ;)
|
już nie mogłem się doczekać :)
|
Czy jest szansa, aby autor wziął się do roboty? :D
|
Dzień X
Zanim będę kontynuował wątek którego przerwanie spowodowała depresja powypadkowa muszę zamieścić ten filmik którego bohaterem był Trzebi. Mnie boli podwójnie jak go oglądam bo piszę to zadrutowany. Wypadek miał bezpośrednie przełożenie na to,że ból kolana uniemożliwił mu zdobywanie góry Mytikas i pozostał aby pilnować obozowiska. |
Hej!
Zdrówka Calgon! ten film powiedział mi że jest prywatny i się nie puścił :( no i cd...? :) |
:( Tak, żeby się ustrzec samemu, co poszło nie tak? Żwirek jakiś? bo oglądam ten moment nurkowania po raz 50 i nie kumam co go tak nagle położyło.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:05. |