![]() |
Odmeldowywyje sie niniejszym.
Ponadto chcialabym wyrazic swoja wdziecznosc: Mat, Tupek, jarekO - jesteście wielcy! Wszystkim baaaardzo dziękuję za cieple przyjęcie, rozmowy, tańce i cala resztę. Bylo SBZ! |
Jeśli chodzi o mnie to luźnej gumy ciąg dalszy uskuteczniam :D
Strzała! |
6 Załącznik(ów)
i ja już w domu, znaczy się obecnie Ciechanów ;) dzięki ci boże za te jedynie 70km trasy :D impreza zajebiaszcza,
dzięki i szacun dla onanizatorów za luźną gumę :bow::bow::bow::bow::bow: i wszystkim za świetną zabawę, super atmosferę itd. :P jestem mega zadowolona :D:D:D:D:D:D:D:D PS. już możecie mnie wpisać na listę za rok :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up: a tu parę zdjęć z imprezy :p:D:at: i filmik ( "...lubię kobiety, seks i luźną gumę....." ) :D:D Załącznik 48628 Załącznik 48629Załącznik 48630 Załącznik 48631Załącznik 48632 Załącznik 48633 |
2 Załącznik(ów)
Z trasy off. Na pierwszym bociany przy sianokosach. Na drugim przeprawa promowa przez Narew. Dzięki za super pojeżdżawkę.
|
no i już po...
bardzo dziękuję Wszystkim, którym chciało się ruszyć dupę i przyjechać na luźną gumę. Wasze roześmiane facjaty po raz kolejny były najlepszą nagrodą. JarekO - wielkie dzięki za wspaniałego offa :D Duży sprawca zamieszania zapewne podsumjue całość lepiej :D |
Dziękuję wszystkim :D
|
Wielkie gratulacje Tupkowi Matowi i całej reszcie za organizację :bow:
szkoda że nie udało się do was podjechac .:mur: Dawac FOTY:) |
Ja też się dołączę do podziękowań dla organizatorów za zajebiście spędzony weekend.
Offik był super,następnym razem założę odpowiednie oponki. Gorące pozdrowienia dla wszystkich uczestników spotkania,zwłaszcza dla ekipy basenowej |
chcialem podziekowac koledze z "ekipy basenowej" za pomoc w przestawianiu czerwonej maliny o 5 nad ranem ...
to mowilem ja .. z sasiedniej imprezy ;) |
:hehehe: 1. hehehehe, a mam zdjęcia z 5 rano z akcji :D
2. ....toć foty są, plażing i te sprawy...jak to zwykle na zlotach afrykańskich :hehehe::hehehe: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |