![]() |
az, że szkoda ze nie mam tripa :)
|
Ładne. Bardzo ładne.
|
a może ktoś wie gdzie można kupić analogowy woltomierz z bardzo dokładną skala...żeby był niewielki i hermetyczny...i nie kosztował nie wiadomo ile ??
|
RAFWRO, dobre, podoba mi się! Czekam z niecierpliwością na manual...
|
Cytat:
|
Cytat:
Zasilanie, masa-przykręcona do jednej z śrub mocujących zegary, "+" - podświetlenie tripa,( będę sprawdzał, czy jest różnica podłączenia "+" gdziekolwiek a bezpośrednio do aku, jak sugerowaliście w innych postach. Dziś zrobię dodatkwe foty, W tym tygodniu będę przerabiał kolejnego tripa i tym razem zobię manual ze zdjęciami.:). Macie jeszcze jakieś sugestie? R |
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Ja zakupiłem dziś TESTER AKUMULATORA.
Cena 25 zł. Sprzedający obiecał zalać płytkę i wszystko uszczelnić na maxa. Jak paczka dojdzie obiecuję , że wyślę wiecej fotek Załącznik 6832 Oczywiście podłącze bezpośrednio w instalacje....Gniazdo zapalniczki ma ważniejszą misję ;-) PS Skrócony opis z aukcji "Napięcia dla poszczególnych diód: 1 żółta-10,7V;2 żółte-11,5V;1 zielona-12V;2 zielone-12,5V;3 zielone-13,6V;4 zielone-14,3V;1 czerwona-14,8V;2 czerwone-15,3V Wymiary:5x4x2/cm/ Tester jest urządzeniem o wysokiej dokładności z wbudowanym automatycznym przełącznikiem zakresów/żółty,zielony,czerwony/. Np.Jeżeli sygnalizują czerwone diody to pozostałe/żółte i zielone/ są wygaszone. W związku z powyższym posiada wyjątkowo przejrzysty odczyt nie spotykany w tego typu przyrządach. |
Cytat:
R |
A jakie są gabaryty tego pudełka - testera?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:14. |