![]() |
...a ci co dotr± zapij± się z rozpaczy, że reszta pobł±dziła :-)
Wysłane z ajfona.. |
Jad±c od strony miasta drog± nr 46 do Kłodzka trzeba skręcić w drogę wewnętrzn± widoczn± na zdjęciu jest tam reklama Mobila i tablica Motofortu :szukaj::szukaj::szukaj::szukaj: To powinno pomóc:at::at::at:Na Mapy google można to zobaczyć na zdjęciach.
|
1. Fabrizio13+ Aniela
2. borys609 na kateemie 3. Łysy 4. tomkow 5. Radekmoto3 6.ja też,Ramoneza 7.Pluton 8.Insekt+Karolinka 9. zaczekaj ( i co się zacieszasz ojcze?) 10. Grzela 11. Naczelnik 12. Winc74 13.Raviking 14.Kosmal 15.F4u chęć mam ale nie wiem czy uda mi się wyrwać. 16. Stachu 17. samba23 18. Kamyk - jesli moto bedzie gotowe do tego czasu 19. rupert 20. Sulik 21. Delfin697 + Delfinka 22. norbi + 1 23. ednrju 24. Witek 25.bouli+krynk11+jaro 26.Cudak + 4 inne quady 27.bicio 28.pińcet 29.Brambi 30.Szymek9333 31. Gregory_GS. Nysa jest blisko, więc przyczłapię chyba na DR 350 32. kapa33 33. SławekK - B±bel a ja cycatym gjejesem będę 34. Transglobal |
Słoma jest, dziewczyny ze wschodu już jad±.
|
Wincu ,dla mnie jakom¶ czarnom poprosze :D
|
Nie mamy czarnej, ale możemy pomalować którego¶ z chłopaków czarn± farb±... :P
|
Borys Ty się nie odzywaj :D za te twoje dywagacje i tak i tak Masz wpierdol :D, aaaaa i jeszcze nie wiem jakie by były suty na cyckach tej Twojej ,to jej querwa nie dotkne :D sam se bedziesz wypychał z błota albo pod górke :oldman::friday:
|
Spoko, mam linę... i 100 kilo mniej żelastwa na kołach tym razem :)
|
hohoho :P borys na katochełmie przybedzie :P
no to lecimy w offa na calutki dzien :P |
No, pod warunkiem, że się doczekam na oponę, któr± zamówiłem... Idzie ten pocztex, idzie i doj¶ć nie może...
Nie jestem Misza, coby na slickach po błocie skutecznie latać :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |