![]() |
Cytat:
Pytanie - ile dealer jest gotów dopłacić bym wymienił moją NAT2016 na NAT2018GS. |
AFRICA TWIN - w jednym miejscu kilka rozwiązań do nowej CRF1000
Cytat:
Ja też. Zapytałem ich czy zniżkę grupową mają. Masz źródło konkretne? |
Nie. Ale nuemcy ti pokszali na forum wiec sie zaineresowalem. Ktos juz zamontowal i jest bardzuej niz zadowolony. Ponoc zajelu mu to 2 godz a sie nie spieszyl. W Louisie za 150 €
|
A w nowej to standard, ciekawe, czy moduł jakiś istnieje i dałoby się go podłączyć pod modele do 2017 roku, to byloby ciekawe.
|
Cytat:
Aktualizacja: dostałem ofertę 112€, a przy zakupie min. 5 szt. 98€. Wysyłka w cenie. Chyba się zdecyduję ale testy dopiero na wiosnę (pewnie też gwarancję się traci) Jeździłem kiedyś Crosstourerem z taką funkcją i to nie działało tak dobrze jak reklamują tu. Tam mi się wydawało, że jest wyłącznik czasowy tylko - ciekawe jak jest w NAT2018. |
Za 100euro mogę mogę wam zaoferować 1000naklejek na wewnątrz szybki z napisem KIERUNKOWSKAZ!
Wtedy nie zapomnicie ich wyłączać.... Przecież to jest bzdura... może jeszcze asystent ruszania pod górę? |
Cytat:
Proponuję kupić samochód. ....lub https://i2.wp.com/ridermagazine.com/...auty-right.jpg Cytat:
|
Cytat:
W przedliftowej są tak duże , że walą po oczach więc trudno jest jechać i nie wiedzieć o ich włączeniu. Moja prywatna teoria spiskowa:) |
Kazdy ma racje.A mialo byc tak pieknie,tak rejli.A tu ch.....j ...jak zwykle :lol8:
|
A tak miedzy bogiem a prawda to chcialbym m miec takiego GT 2018.Zona kochalaby mnie jeszcze bardziej.O psach nie wspominajac nawet :D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:08. |