![]() |
W ASO mi powiedzieli przy zmianie opon czyli jakiś 1kkm temu, że klocków połowa, a mnie to nie dawało spokoju no i tym czasem wyszło, że został z 1 mm
|
To chyba jakies 1/3 klocka, nie jest zle ;)
Jeszcze polata |
Cytat:
|
A jednak golenie się wycierają, po 20000 ślady są wyraźne, powinienem mieć zdj. wieczorem, to pokaże, w każdym razie oglądajcie swoje, gdyby było tego więcej, można by jakoś hurt wysłać do Hondy czy cuś
|
Cytat:
|
Z tego co zrozumiałem, to ślizgi są ok
I też z tego co zrozumiałem, to wytarcianie są w miejscu ściskanie rury, tylko na samej górze Ale ja nie jestem mechaniczny, to mogę mieć problem z przekazaniem sedna 😁 |
Gadałem z gościem co to robi. Panewki nie wykazują zużycia za to rury owszem, Jest to ok 4cm kwadratowe na każdym goleniu, w miejscu gdzie panewka znajduje się w czasie gdzy zawieszniem ma SAG-krótko mówiąc tam gdzie najczęściej pracuje.
|
Tak się zastanawiam, jak się wytarlo, to dalej nie poleci,czy poleci?
Może zamiast użerać się z hondą Polska, to przy okazji nastepnego serwisu samemu wygalwanizować środek. W BMW ukrywające się lagi uznali dopiero po 4 latach produkcji i wdrozyli akcje serwisową. Jeżeli ktoś chce się zająć zbiorowym naciskiem na Hondę, to chętnie zdjęcia udostępnię |
Przecież mamy na forum przedstawicieli HONDY(ludzi sprzedających nowe motocykle) niech się w temacie wypowiedzą.
Na advrider trwają testy jeśli okaże się, że powłoka anodowania jest położona ujowo i wystarczy położyć nową to problem znika, bo anodowanie koleni zamknie się w 200-300zł. |
jak wyciera się rura a panewka jest cała, słabo to wygląda. Można dowiedzieć się jakie są koszty położenia powłoki z nikasilu jak w cylindrach i będzie spokój na wieki wieków.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:39. |