![]() |
Mieliście szczęście? :Sarcastic:
|
ludzie nie przestaną mnie zaskakiwać...
|
Bo to może tylko w automatach :D. Manual jest ok.
|
Tak na poważnie to mam znajomego, który we wszystkim co weźmie w ręce coś ukręci czy urwie.
A patrząc na całokształt przemysłu to jakość wyrobów zauważalnie spada i nadal będzie spadać. Coś co 20 lat temu było normalne dzisiaj sprzedaje się pod przydomkiem Profi. Rządzą księgowi. Kolega jest konstruktorem - pracuje dla BMW, Forda i wielu innych znanych marek - priorytetem jest koszt produkcji i bezawaryjność w trakcie trwania gwarancji. Nie raz mi mówił, że zwracał uwagę na niewłaściwie dobrany materiał danej części jednak pozostawało to bez echa - zdanie inżynierów nie liczy się tak bardzo jak kiedyś. |
Cytat:
|
Polecam wera hex plus do imbusów.
|
może calowe były? a może mechanik w aso dał upust emocjom związanym z składaniem NAT i zapomniał że tu nie obowiązuje zasada dobrze znana w tym kraju.. doje..ać żeby się nie odkręciło...
Na Ali masz ładne tytanowe śrubeczki,waga alu i mega mocne... Masa nieresorowana spada tyle że troszkę drogawe nawet jak na chiny |
Albo wkręcili na loctite przy składaniu ;)
|
Cytat:
Ja tam mam zdanie że te śruby z gównolitu i tyle Cytat:
|
Już myślałem, że ze mną coś nie tak.... ten motor jest z plasteliny :) śrubki się odkształcają... a plastiki jak poleżały tydzień na podłodze to jak by nie do tego sprzętu hehe trza było butem naciągać hehe
ufff myślałem, że mam pecha :) a ten typ tak ma :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |