![]() |
Cytat:
|
mi bagaż na siedzeniu się nie podoba, nie jestem jaki¶ mega wysoki ale w długiej trasie zdarza mi się nawet siadać na miejscu pasażera.
Generalnie to lubię mieć woln± cał± kanapę. |
Nat jest taka wygodna, że nie musisz się tak wiercić;)
|
Wierzę , ale nie jechałem jeszcze na CRF1000... Może to lepiej bo bym się zakochał ;)
Na razie moja babcia musi dawać radę i zawieĽć mój chudy tyłek pod Pik Lenina. |
"Podejmujemy wyzwanie. Ruszamy na dwóch Hondach Africa Twin z Tomkiem z grupy @łowcy niewygód dokonać niemożliwego. Zaczynamy. ¦ledĽcie nas na Facebook i Instagram Scigacz.pl oraz w grupie Facebook Łowcy Niewygód"
https://www.facebook.com/scigaczpl/v...3210363/?t=165 |
No no Tomek celebryta hehe, ale ma wrodzony dar szklany 😂
|
Wracaj±c do bagażnika w ATAS fajnie zrobili że można go odkręcić. Inna sprawa pojebało GIVI żeby zamontować stelaż pół moto trzeba rozebrać... |
Troche absurdalne... Dopieto pod koniec filmu zalapalem po co to wszystko.
|
Cytat:
a tak serio .. to jak siadam na końcu siedzenia kierowcy.. to ledwo co operuję manetkami (kiera ustawiona pod jazdę.dual).. nie ma szans abym pokierował z tylnego.. :D. bagaż na Tylnym siedzeniu to super wyważenie, oparcie, i wolny bagażnik.. :) |
Ty się Ex jeszcze przeprosisz z KTM-em
Nie wiem czy to będzie 1090 czy 1290, stawiam na 790. Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:02. |