![]() |
Dobrze kombinujesz
|
Cytat:
1. Jurek 2. majki 3.Grzechu |
Motodiabły wzięły ode mnie 350zł + części za rozbiórkę z settingiem...
|
Majki, co konkretnie chcialbys zmienić i jakie czynności wchodzą w to? Byłbym zainteresowany bo orginal to padaka .
|
To co, kto byłby zainteresowany
1. Jurek 2. majki 3.Grzechu 4. ex1 jestem zainteresowany.. ale pogadam z diabłami.. u nas.. myślę ze zrobią to taniej.. |
trafiłem na filmik gościa z Rosji, który dał dystans 5mm pod oryginalną sprężynę w CRF z 2018r. i dla niego jest już ok... ale jeździ sam z bagażami.
kilka fajnych patentów jak to z Rosji... :) proste i skuteczne |
Samo zwiększenie napięcia zsreżyny będzie miało taki efekt.
https://www.facebook.com/DiarioDelMo...2763633846957/ |
Ogólnie chcę zrobić resetting tłumienia i zmienić sprężynę na trochę twardszą (pewnie HyperPro +20). Zawias nie jest zły, ale tył nie nadąża za przodem (od pierwszych jazd testowych mam to uczucie). Daję radę, ale np. w szybkim, dziurawym offie tył się gubi i za miękko pracuję (mam sprężynę skręconą na max i poustawiane tłumienia pod siebie). Do tego oczywiście za duży sag... Amor zły nie jest i wolę wydać ok 1kpln na resetting niż ponad 3k na Wilbersa..
Ogólnie każdy powinien mieć ustawiony amor indywidualnie pod styl jazdy, wagę pasażerów i bagażu, więc nie będziemy klepać np. 5 sztuk tak samo, hurtem, tylko każdy poda swoje 'parametry' i powinien mieć zrobiony amor pod siebie. Chodzi o to żeby zebrać kilka osób i ugadać lepszą cenę - forma zamówienia grupowego lub rabat forumowy. Tylko ciężko się gada jak nie wiadomo o ilu sztukach... Widziałem wcześniejszy wpis Miotacza i mnie zaintrygowała cena ze Szczecina. Ex, jakbyś mógł to pogadaj z nimi o kilku sztukach, było by super. :Thumbs_Up: |
pogadam.. :D
|
1. Jurek
2. majki 3.Grzechu 4. ex1 5.Colles |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:51. |