![]() |
Wygląda jak typowy pracownik jakiejś korporacji :D Gdzie pracuje ?
|
w Inspekcji Sanitarno-Weterynaryjnej ;)
|
Trzoda jak się patrzy!
Film powinien dostać Oskara |
Trza było być, Ty, Dandy i Gregor:), trzoda była jak żeśmy wracali z Kruszynian tuż przy granicy przez Mostowiany itd. do jeziora Siemianowskiego:dizzy:, fotek nie ma, filmików nie ma, bo trzymaliśmy kiery aż nam ręce zdretwiały żeby się nie wy....lić, wędkarze "radzili" żeby przez most kolejowy w poprzek jeziora, ale pociągi tam zbyt często jeżdżą, no i straż graniczna która podążała za nami krok w krok mogła by nam dowalić mandat po parę zł. Główny zadymiarz (Wasyl) rozkazał odwrót i tyle:Sarcastic: Potem to już asfalt i nuuuda, śnięci na kwaterę do Wasyla na herbatkę i do domu:)
Te szutry podobały mi się bardzo! pozdr. |
Piszę z tygodniowym opóźnieniem, ale widzę, że temat nie umarł.
I dobrze. Pozdrowienia dla Podlasiaków, zwłaszcza tych, co przyjechali PeKaeSem. Będę długo pamiętał wszystko od piątkowej czarnej mszy z tematem wiodącym "Wszyscy będziemy jeździć Afrykami" aż po słowa Wasyla w niedzielę po południu, w jego garażu: "Rajd Podlaski uważam za zamknięty" https://picasaweb.google.com/atmotur...eat=directlink Proponuję włączyć pokaz slajdów i kierunek w lewo to będzie we właściwej kolejności :) |
Cytat:
Tak czy inaczej cieszę się że mogłem poznac kolejne nowe twarze. Do zobaczenia ma nadzieję na "west wind" |
Brawo Tomku, piękne fotki, już chce tam być z Wami...
pozdr. |
Wasilu... kiedy następna edycja rajdu ??? Ja motór już zrobił, a polatać się chce jak młodemu psu na wiosnę....
|
Cibor jutro to "oglądamy zdjęcia":D ale pojutrze to kto wie pojedziemy zobaczymy będzie git, posmatrisz dawaj , dawaj:)
pozdr. |
Pod koniec września w tym samym miejscu robi imprezę siedlecki Gryf. Oczywiscie nie o suchej gębie ;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33. |