Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   IZI Meeting 2019 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=33416)

ArturS 24.05.2019 23:42

Mallory, opisz proszę akcję z drewnem :D

Ypsi 25.05.2019 00:36

O koorwa...

Gdzie drwa rąbią, tam Bliźniak... :D
Później poszliśmy jeszcze raz z Marco :)

fassi 25.05.2019 04:03

yyy, a kto pomaluje pola rzepakowe na zolto? Izimeeting bez deszczu? Przeciez to sie nie da. W czerwcu sa tromby powietszne wiec tentego, gwiazdy stoja dzis w nieurodzaju i wplywaja zle na potencje....

IZI Meeting 26.05.2019 21:12

UWAGA PREMIERA !!

... czyli Izi Meeting 2019 oczami niemotocyklisty!

Dzięki Dariuszowi Wójcikowi z Survival Kettle mamy niesamowite filmowe podsumowanie tegorocznego IZI MEETINGu.

Zapraszamy do oglądania! 😎

KONIECZNIE zwróćcie uwagę na napisy końcowe oraz Fassiego na scenie ;)

PS - Many Bugs - dzięki za wyrozumiałość ;)

Many Bugs 27.05.2019 12:37

👍 Wyrozumiałość to moja druga cecha charakteru 😉

jagna 27.05.2019 12:41

Cytat:

Napisał fassi (Post 638185)
yyy, a kto pomaluje pola rzepakowe na zolto? Izimeeting bez deszczu? Przeciez to sie nie da. W czerwcu sa tromby powietszne wiec tentego, gwiazdy stoja dzis w nieurodzaju i wplywaja zle na potencje....

Fazik, potencja lepiej niech będzie na IM przeciętna ;)

Przypomniało mi się, jak ktoś ze zlotowiczów, widząc na scenie Mariolę za Benem na ręku (Ben ma jakieś 9 miesięcy) powiedział:
"A myślałem, że będzie ogłoszenie pt. szukamy taty"

:haha2:

Natalia Cattiva 13.08.2019 21:05

Male pytanko. Pisalam priv ale odwolano mnie do tego miejsca. Jako, ze nadszedl zalozenia koszulek z IZI meeting 2019 pisze o tym dopiero teraz. Mamy 2 koszulki (meska/damska) w rozmiarach L i S (czyli zwykle nam odpowiadajace) niestety obie okazaly sie za ciasne i nie da sie tego nosic. Czy cos da sie z tym zrobic?

robertG7 14.08.2019 08:57

No wiesz, jako żeś dama to oficjalnie nie będziemy tu sugerować... :)

Natalia Cattiva 14.08.2019 09:02

Nie krepuj sie. Oboje jestesmy szczupli i wysocy i nikomu brzuch nie urusl.. jesli to miales na mysli.

jagna 14.08.2019 19:33

Cytat:

Napisał Natalia Cattiva (Post 647517)
Male pytanko. Pisalam priv ale odwolano mnie do tego miejsca. Jako, ze nadszedl zalozenia koszulek z IZI meeting 2019 pisze o tym dopiero teraz. Mamy 2 koszulki (meska/damska) w rozmiarach L i S (czyli zwykle nam odpowiadajace) niestety obie okazaly sie za ciasne i nie da sie tego nosic. Czy cos da sie z tym zrobic?

Niestety zostały nam tylko męskie i damskie S i to jakieś pojedyncze sztuki.
Z koszulkami kurczę tak już jest, że nigdy nie wiemy, jak dane rozmiary będą wyglądać w rzeczywistości :mur: niby ten sam producent, a w tym roku faktycznie rozmiarówka była zaniżona...

Może ktoś zareflektuje na wymianę?

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:06.