![]() |
Mallory, opisz proszę akcję z drewnem :D
|
O koorwa...
Gdzie drwa rąbią, tam Bliźniak... :D Później poszliśmy jeszcze raz z Marco :) |
yyy, a kto pomaluje pola rzepakowe na zolto? Izimeeting bez deszczu? Przeciez to sie nie da. W czerwcu sa tromby powietszne wiec tentego, gwiazdy stoja dzis w nieurodzaju i wplywaja zle na potencje....
|
UWAGA PREMIERA !!
... czyli Izi Meeting 2019 oczami niemotocyklisty! Dzięki Dariuszowi Wójcikowi z Survival Kettle mamy niesamowite filmowe podsumowanie tegorocznego IZI MEETINGu. Zapraszamy do oglądania! 😎 KONIECZNIE zwróćcie uwagę na napisy końcowe oraz Fassiego na scenie ;) PS - Many Bugs - dzięki za wyrozumiałość ;) |
👍 Wyrozumiałość to moja druga cecha charakteru 😉
|
Cytat:
Przypomniało mi się, jak ktoś ze zlotowiczów, widząc na scenie Mariolę za Benem na ręku (Ben ma jakieś 9 miesięcy) powiedział: "A myślałem, że będzie ogłoszenie pt. szukamy taty" :haha2: |
Male pytanko. Pisalam priv ale odwolano mnie do tego miejsca. Jako, ze nadszedl zalozenia koszulek z IZI meeting 2019 pisze o tym dopiero teraz. Mamy 2 koszulki (meska/damska) w rozmiarach L i S (czyli zwykle nam odpowiadajace) niestety obie okazaly sie za ciasne i nie da sie tego nosic. Czy cos da sie z tym zrobic?
|
No wiesz, jako żeś dama to oficjalnie nie będziemy tu sugerować... :)
|
Nie krepuj sie. Oboje jestesmy szczupli i wysocy i nikomu brzuch nie urusl.. jesli to miales na mysli.
|
Cytat:
Z koszulkami kurczę tak już jest, że nigdy nie wiemy, jak dane rozmiary będą wyglądać w rzeczywistości :mur: niby ten sam producent, a w tym roku faktycznie rozmiarówka była zaniżona... Może ktoś zareflektuje na wymianę? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:06. |