![]() |
Według mnie nic takiego nie wykupicie w Polsce, ale chętnie porozmawiam z osobami, którym jednak udało się kupić:)
|
Wg mojej skromnej wiedzy , tez nie:) Za to dwa razy milicjaniery kazachskie mnie o ichnią strachowkę pytali.:)
Ps. Zielonej karty oglądać nie chcieli.:) Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka |
Dobra już wiem że strachowkę trzeba kupić - dobrze że temat się rozwinął.
Może ktoś zna jakieś fajne miejsce na nocleg (Pensjonat, Motel) koło przejścia granicznego Buraczki na Łotwie - żeby było jakieś smaczne jadło i piwko w niewygórowanej cenie, tak na pierwszy nocleg. Grzebałem w bookingu i nic nie ma - klepnąłem tak dla spokojności w miejscowości Rzeżyca ok. 65 km od granicy. |
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Dzięki za dotychczasowe odpowiedzi.
Które jest lepsze na Łotwie: Buraczki czy ĐŁĐąŃНинка Czy to przejście Rosja - Kazachstan działa bez problemu? |
3 Załącznik(ów)
Jutro start. Krowka zapakowana na 2 osoby.
|
Koledzy wczoraj wrócili z Kazachstanu.
Przygotujcie się na upały. Zawsze jednak możecie trochę schłodzić się w Kirgistanie . Oni tak zrobili. Szerokiej drogi :at: |
Przemo, stary coś Ty tam zapakował 😁. Powodzenia i daj cynę jak poszło z Почта России.
|
Od jutra bede namierzal i atakowal poczte.
Sakwy maja po 45 litrow i dedykowane na wyjazd dwuosobowy i tak sie spakowalismy z kobita. Dodatkowo weszly spiwory, materace, namiot - na zywo troche mniejsze :) Dzis 7 godzin na granicy po stronie Rosyjskiej. Pomimo omijana kolejek ze 3 gdziny doslownie nie dzialo sie nic , nikt sie nie przesunal nawet o centymetr - masakra. Potem jazda caly czas w deszczu. Plan sie rypnal o 300 km wykonania. |
Lipa. Trzymajta się i szerokości.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:51. |