![]() |
Bardzo fajnie się czytało, dzięki za relację!
|
Również dziękuję . Gratuluję.
|
Piękne foty, piękny opis. Brawo TY. ;)
|
Dreddzie; dziękuję za opowieść, napisaną w lekki, nienachalny sposób. Zachęcający zarówno do powrotu do lektury jak i przeglądania zdjęć.
Powodzenia. |
Jakiś czas temu dostałem cynk, że w relacji wygasły zdjęcia, ale dopiero zebrałem się, żeby to poprawić i walczę :o
Dajcie znać, czy ktoś jeszcze ma ochotę to czytać, bo wstawianie zdjęć (wbrew pozorom) kosztuje sporo pracy :umowa: Tak, że ten... Jak ktoś nie czytał, a ma na to ochotę, albo zwyczajnie się nudzi, zapraszam do lektury. |
pamiętam, że to była jedna z fajniejszych relacji. skąd w ogóle wątpliwość czy to chce ktoś czytać... :D
niechęci do reogarniania zdjęć tłumaczyć nie musisz. |
Dzięki Dredd.:bow: Na pewno nowi użytkownicy forum z chęcią przeczytają i zdjęcia pooglądają. :)
|
Cytat:
Jak uzupełnisz zdjęcia to chętnie przeczytam jeszcze raz, bo widząc to co piszesz będzie jeszcze bardziej ekscytująca. |
Czytał, czytał kilka razy i fotki oglądał. Od jakiegoś czasu czytam stare relacje, żeby nie przestać tu zaglądać.
|
Przeczytam i pooglądam z wielką chęcią.
Wydawało mi się , że przeczytałem już wszystkie mega relacje. Ciągle jednak jakieś rodzynki jeszcze są do wydłubania. Oby jak najwięcej. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:39. |