![]() |
Po 3 dniach wymiękłem ... struty chodziłem ... członka rodziny nie sposób sprzedać...
Operation was cancelled by user. |
Jesteś zajebisty! Przeszło mi przez myśl że może się tak skończyć :Thumbs_Up:
Dobrze że potencjalny kupiec nie przyjechał, znowu wiózłbyś biedak do znajomego, a na koniec proponował odkup. Oryginał jakich mało! Dla pocieszenia powiem że też kiedyś chciałem odkupić swojego Biga. |
Cytat:
Jak ja Cię rozumiem... Nie umiem rozstać się z Junakiem bo choć Chińczyk, to tyle przygód razem... |
1 Załącznik(ów)
Macie, cieszcie się::)))
|
:D :at:
|
Ale że tylko 10.5 atm?
|
Mierzyłeś wkręcając gwint czy na docisk z gumową końcówką?
|
Miernik słaby i trochę puszcza... dostał kiedyś strzała z silnika bo zapomniałem wypiąć modułu z 7 i poszło pełnym gwizdkiem na zegar... wskazówka się obróciła::)))
|
No i afryka sprzedana.
Nowy właściciel dostał całą informację o motocyklu: stan każdego podzespołu, relacje z napraw - zdjęcia, filmy itd... pomiary wszelakie, testy, pełną historię - kilka stron na papieru - chyba jeden z najlepiej udokumentowanych motocykl. Do tego pojeździł nią ze mną (na drugim motocyklu) po asfaltach i w terenie i kupił bez dalszego zastanowienia. Co z wątkiem zobaczymy - może poproszę o zablokowanie... zależy to od nowego właściciela. AT niech służy. |
Zgodnie z życzeniem blokuje, czyli zamykam. Jak otwierać, przesuwać - prosze o priv
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:38. |