![]() |
Cytat:
Cytat:
|
No weź, czerwony jest najszybszy. Dopłaciłeś za powolniejszy kolor? No chyba cię pogięło.
A na serio. Na fotach wydaje mi się że i ty i Adam macie wpuszczone lagi na równo z półką. Do dla fantazji czy poprawia coś? Tyłek podniesiony żeby nie psuć geometrii? O ile? Pozdr rr |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Multi dostała właśnie pod silnik akcesoryjny spojlerek z węgla:D:D |
Z "węgla" powiadasz. Z tego co ludzie gadają to "węgiel" od uderzenia kamykiem popęka?
O wiele lepsze zastosowanie ma w obciążeniach statycznych. Nawet jachty wykonane do regat (np.Vendée Globe) pękały na pół od cyklicznych uderzeń fal. |
Cytat:
|
Pierwszy raz w tym roku przegoniłem pięknote. Z nieco wyższą kierownicą zrobiła się wygodniejsza. Podkręciłem trochę przy zawiasach i już dużo komfortowiej i stabilniej idzie po rozpiżonych asfaltach. Niestety, nieco przesadziłem i w wolnych ciasnych łukach próbuje się walić do środka. Hernii, jak ty swą brunetką latasz po szurerkach? Jak powoli to jest w miarę przewidywalnie. Ale ten motocykl nie lubi się wolno kolebac.
|
Cytat:
Wiesz ,brunetą staram się nie latać po szutrach słaba przyjemność a mam do tego jeszcze inne motocykle. Właśnie problem w tym,ze MTS nie lubi wolnej patrolowej jazdy.Ogólnie to jest motocykl na kręte asfalty. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:00. |