Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Inne - dyskusja ogólna (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=248)
-   -   Ducati Multistrada 1000DS (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=35854)

herni 11.03.2021 08:27

Cytat:

Napisał rrolek (Post 721996)
Ciorna piszesz? Ciorna tak samo na nic jak białowata. Dukat czerwony musi być! ;)

Czerwień to kolor standardowy w Ducati. Czarny jest opcją za dopłatą.

Cytat:

Napisał zimny (Post 721950)
Przyznam że kiedyś nie mogłem patrzeć na stara Multistrade. Dziś jesttem na etapie że uważam, że jest ciekawa i oryginalna, a ponoć jeździ świetnie to może kiedyś spróbuję, kto wie ;)

Musisz skosztować Ducata bo to coś naprawdę fajnie jeździ ,skręca , hamuje i nie spotkasz takiego drugiego na parkingu ...no chyba ,ze w Alpach

rrolek 11.03.2021 22:57

No weź, czerwony jest najszybszy. Dopłaciłeś za powolniejszy kolor? No chyba cię pogięło.

A na serio. Na fotach wydaje mi się że i ty i Adam macie wpuszczone lagi na równo z półką. Do dla fantazji czy poprawia coś? Tyłek podniesiony żeby nie psuć geometrii? O ile?

Pozdr rr

Pirania 12.03.2021 07:40

Cytat:

Napisał rrolek (Post 722757)
No weź, czerwony jest najszybszy. Dopłaciłeś za powolniejszy kolor? .

Znam Jego przekonania polityczne...Na bank dopłacił!!:haha2:

honda_honda 12.03.2021 07:58

Cytat:

No weź, czerwony jest najszybszy. Dopłaciłeś za powolniejszy kolor?

Pozdr rr

I tu jest odpowiedź jak zdławić DRZ400 z innego wątku - przemalować:haha2:

herni 12.03.2021 08:16

Cytat:

Napisał Pirania (Post 722775)
Znam Jego przekonania polityczne...Na bank dopłacił!!:haha2:

:haha2::haha2::haha2: odezwał się "człowiek bez duszy" ,który kupuje korek wlewu paliwa do KTM z napisikiem "READY TO RACE" za miliony...:mur::mur::mur:

herni 08.05.2021 08:41

1 Załącznik(ów)
Cytat:

No weź, czerwony jest najszybszy. Dopłaciłeś za powolniejszy kolor? No chyba cię pogięło.

A na serio. Na fotach wydaje mi się że i ty i Adam macie wpuszczone lagi na równo z półką. Do dla fantazji czy poprawia coś? Tyłek podniesiony żeby nie psuć geometrii? O ile?

Pozdr rr

nie ,nic lag wpuszczałem.

Multi dostała właśnie pod silnik akcesoryjny spojlerek z węgla:D:D

Kazmir 08.05.2021 12:11

Z "węgla" powiadasz. Z tego co ludzie gadają to "węgiel" od uderzenia kamykiem popęka?
O wiele lepsze zastosowanie ma w obciążeniach statycznych. Nawet jachty wykonane do regat (np.Vendée Globe) pękały na pół od cyklicznych uderzeń fal.

herni 08.05.2021 12:14

Cytat:

Napisał Kazmir (Post 733328)
Z "węgla" powiadasz. Z tego co ludzie gadają to "węgiel" od uderzenia kamykiem popęka?
O wiele lepsze zastosowanie ma w obciążeniach statycznych. Nawet jachty wykonane do regat (np.Vendée Globe) pękały na pół od cyklicznych uderzeń fal.

bo jest węgiel i węgiel..

rrolek 05.06.2022 22:26

Pierwszy raz w tym roku przegoniłem pięknote. Z nieco wyższą kierownicą zrobiła się wygodniejsza. Podkręciłem trochę przy zawiasach i już dużo komfortowiej i stabilniej idzie po rozpiżonych asfaltach. Niestety, nieco przesadziłem i w wolnych ciasnych łukach próbuje się walić do środka. Hernii, jak ty swą brunetką latasz po szurerkach? Jak powoli to jest w miarę przewidywalnie. Ale ten motocykl nie lubi się wolno kolebac.

herni 06.06.2022 12:06

Cytat:

Napisał rrolek (Post 783298)
Pierwszy raz w tym roku przegoniłem pięknote. Z nieco wyższą kierownicą zrobiła się wygodniejsza. Podkręciłem trochę przy zawiasach i już dużo komfortowiej i stabilniej idzie po rozpiżonych asfaltach. Niestety, nieco przesadziłem i w wolnych ciasnych łukach próbuje się walić do środka. Hernii, jak ty swą brunetką latasz po szurerkach? Jak powoli to jest w miarę przewidywalnie. Ale ten motocykl nie lubi się wolno kolebac.

Wiesz ,brunetą staram się nie latać po szutrach słaba przyjemność a mam do tego jeszcze inne motocykle. Właśnie problem w tym,ze MTS nie lubi wolnej patrolowej jazdy.Ogólnie to jest motocykl na kręte asfalty.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:00.