Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Trochę dalej (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Stany, stany... (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=3823)

Bies13 27.08.2009 16:22

Taki slow motion to widziałem w trakcie transmisji z Księżyca. Przyznajcie się w końcu, że z Afganistanem to ściema, bo w rzeczywistości wylądowaliście troszku dalej ( i wyżej):D
( Jak widać telewizja i tzw eksperci oczywiście kłamią twierdząc, że na Lunie nie ma wody. Ja tam wierzę Samborowi & C.O. ltd)
Konrad

Elwood 27.08.2009 19:07

Po "tamtej" stronie korytarza ma się wrażenie, że jedzie się na koniec świata... bo tak jest!
Ponieważ nie moge się dodzwonić do Sambora, tu wyrażam moją radość tej ekpie, że mieli... tą radość.
Izydorze, przekonałeś mnie z tą uryną i zmiją. Po takiej przygodzie, każdy normalny przed śmiercią, chciałby się napić. To jak z kacem gigantem, przyjmiesz wszystko.

Jutro ja śmigam na dwóch kołach, na moją wyprawę życia. Staruję z Bieszczadów. Wracam w 2011-tym.
Cześć

Izi 28.08.2009 15:20

Dzięki wszystkim którzy kibicowali, dzięki też wielkie tym którzy kibicowali i wierzyli :) że się uda, że wrócimy cali, że ble, ble,ble
Ogólnie dochodzimy do siebie jak trochę ochłoniemy to zamieścimy fajny materiał trochę ocalało po zalaniach i zniszczeniach
po tamten stronie korytarza Wakhańskiego nie ma się wrażenia że się jedzie na koniec świata, tam jest koniec świata.
Ogólnie tak jak pisał Sambor nie jechaliśmy po adrenalinę, bo tą za często tu mamy, jechaliśmy udowodnić ..., co my do cholery chcieliśmy udowodnić?
Acha z Samborem to nie wiem czy warto jeździć, bo rozrabia, pije, a nawet wypija wszystko jak jest co, podrywa panienki, a nawet chłopców, jak się sprzęt zepsuje to ma to w nosie i idzie SE robić zdjęcia, i często ma rozwolnienie i przez niego nie można było wszędzie zdążyć, wyleguje się do 12.00 i się nie myje

p.s. Do Sambora się nie można dodzwonić, bo zgubił telefon + jeszcze kilka rzeczy,
to nie była żmija tylko ŻMIJ :)

<!-- / icon and title -->

Jarek 28.08.2009 15:46

pzdr dla dalekowschodnich MadMaxów :)) ten drugi filmik sugeruje, że Izi był chyba Ścigany:):)....a tak na poważnie...gratulejszyn z powodu super wyjazdu i dobrego powrotu:):):D:D:D:Thumbs_Up::at:

PS- Izi, mam nadzieję że Cię zobaczę na 3Żywiołach w Srebrnej ..:)

Lupus 28.08.2009 19:00

Witojcie!
Jeśli Sambor jest rzeczywiście taki jak piszesz, to nie wyobrażam sobie lepszego towarzysza podróży. Mój osobisty Mr Hyde jest właśnie taki, i chociaż ciągle się z nim kłócę, to właśnie On jest solą każdej wyprawy.
Fajnie że wróciliście z końca świata (tylko po to by za nim niedługo zatęsknić)
:beer2:

Stachu 28.08.2009 19:20

Cytat:

Napisał sambor1965 (Post 71850)
<object width="560" height="340">

<embed src="http://www.youtube.com/v/ptoZ7bR79rU&hl=pl&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></object>

Sambor,

Jaką kamerą nagrywałeś te filmy?

Stachu

Robert Movistar 28.08.2009 20:49

Cytat:

Napisał Stachu (Post 72062)
Sambor,

Stachu

Sambor tego nie kręcił, tylko chyba był kręcony:) Należy raczej zapytać Iziego jak to się stało że kręcąc (a raczej na 100% on to robił), nie wyj...ał kamery, albo jej nie zgubił lub popsuł.
Albo jeszcze inaczej, ile razy Sambor musiał przejechać tą samą drogą, żeby Izi nakręcił to wsztscy widzą:p
Ale bez śmichów chichów, nagranie całkiem, całkiem...

sambor1965 28.08.2009 23:53

Cytat:

Napisał Stachu (Post 72062)
Sambor,

Stachu

Panasonic HSC1UE. Mam ich kurde 1249 :mur: Plikow, nie kamer
:vis:

Stachu 29.08.2009 14:35

Super jakość:-). Zniosła trudy podróży i Iziego??;-)

sambor1965 29.08.2009 15:01

przezyla duzo. Ale Iziego nikt nie jest w stanie zniesc.
Jakosc jest naprawde super, to co widzicie to przeciez po kowersjach...
Ale to przestrzelona kamera. Nikt nie potrzebuje takiej jakosci. Swiadomie jednak szukalem czegos na SD. Zeby sie tam nic nie krecilo... Albo jak najmniej

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:36.